keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

VesirotatHeppa piti taas viijä hirnahtelemaan lekurin pilttuuseen. Siitähän EI OO herunnu sisätiloihi yhtää ylimäärästä lämpöö, vaan samanverta mitä ulkoilmassa lämpöö on sattunnu olemaan.

Joskusha Mie luulin, että Laatokan kaislikoista on itärajan ylitte tullu kaikki VESIROTAT tuon aikoinaan hepan vuorauksessa käytetyn kaislan perään KU katosta semmone kitinä kuulu, mut myöhemmi selvis, että sisäilmaa nuuhkiva termostaatti siellä vaan hengittää, Eli veteli viimesijään.

Aikoinaan Mie lopetin tuon Telttailuauton kanssa yhteistyön, KU näytti siitä, että itähevosien päälle NE EI ymmärrä mittään. Siitä Asti on tuo lämmitys pelannu kaksasentosäätönä....ja se on mulle kyl piisannu sekin.

Nehän aikoinaan, KU heppaa siellä käyttelin telttailussa, vaihteli usijampaan kertaan sitä termostaattija, mut Mie vänkäsin vastaan ja sanoin, että vika on siellä ite toimielimessä, joka jumittelee. No eipä se miun oikijassaolemine enää miuta, eikä heppaakaan auta yhtään....päinvastoin muutama satane siinä heilahtaa taas vikasuuntaan ja sillon homma ois kuulunnu takuun piiriin.

Mie jouvun heilauttamaan tälle asijalle nyt niitä satasia ja omaa nyrkkijäni....

2 kommenttia:

  1. Nyrkkii on hyvä välil heilauttaa. Pitääkö kaiken pelata, jos ilmanki pärjää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juu, EI tarvi pelata. Kaksasentoo ois piisannu ihan hyvin, mut ihan ilman lämpöä ei oikee pärjää ku vetää lasit välillä huurteeseen...

      Poista