sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

EI TIETYSTITyöntelin konesahalla yhen koivun rannalta järveen ja sitä siivotessa mäni muutama tunti mukavasti haalarit päällä kovassa helteessä.

Iltapäivällä jouvuin likeeltä todistamaa taas jonkun henkilön melkosta uunoiluva. Minuunha tuo EI TIETYSTI liity koko juttu mitenkään.

Joku kuuskymppine eläkeläisen näköne tahvo tuli jollaki itämaisella hepalla keskelle Taavetin marketin isova parkkialuvetta. Kääkkä oli varustuksesta päätellen lähössä jolleki liikuntalenkille.

Se nousi pollestansa ulos ja tekasi muutaman venyttelyvä muistuttavan liikehinnän, ja sitte ulos pollesta nousi myös joku naishenkilö, ilmeisesti edellisen Rouva.

Se rouva päästi hetkosen kuluttua helkatinmoisen naurun remakan ja lähiseuvun kaikkijen ihmisten ja pässienki päät käänty kattomaa, mikä siellä Rouvaa niin naurattaa.

No remakan syy oli se, että se kääkkä oli vetassu mustat urheilusortsinsa nurin päin jalkaansa. Kääkällä oli semmoset sortsit, jossa oli pienempi sisäsortsi ja väljempi ulko-osa, ja nytte NE pienemmät osat kirrasi sen etumusta ja takamustaki melkosesti.....kääkkä näytti melkosen ouvolta ilmestykseltä, ja näytti ihan siltä, niinku sitä ittijäki ois homma naurattannu.

Sitte se mäni siihen polleen takasi ja ilmesesti vetasi sortsit nilkkoihisa ja käänsi NE paremmin päin.

Sitte näytti siltä, että se juoksi 6km kiihtyvällä vauhilla 4:48-4:40 ja sippasi kesken kiihytyksen ja jatko lopun 7,5km keskivauhilla alle 5 min.

Luulis tuommosen jälkee, ettei tuota vanhusta ennää Taavetin keskussa lähiaikoina nähä, mut kyl se Ukko näytti niin lahoselta päältä, et voi olla, ettei se tuostakaan tyrimisestä OO millänsäkään.

Uunooki nauratti kovasti kääkän sekoilu...

4 kommenttia:

 1. Kiitos päivän parhaista nauruista!

  VastaaPoista
 2. Joo, Kyl tuon kääkän sekoilu on naurattannu täälläki....tsemppijä eloon ja kesään.

  VastaaPoista
 3. Täällä meinasi pissat lirahtaa housuun, kun nauratti niin, ettei henki meinannu kulkea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muusta tuntuu,et tuolla Uunoilijallaki oli ihan samat fiilikset, ja jos varakalsareita on mukana ro haittaa vaikka lirahtasi isompiki kipollinen. Hyvvää kessää!

   Poista