lauantai 20. heinäkuuta 2013

Uunoilun ylivertanen mestari

Uunoilun ylivertanen mestari, eli Uuno ite vetasi taas eilen melkosesti rakova kysseisen lajin kanssakisaajiin.

Miul ei itellä kyllä tietoo oo tämmösestä söheltäjästä ensinkään, että kakkossijan omistaja on kyllä tosi kaukana Uunon takana.

Miehän eilen tilailin Ebookersilta lentoja ja yritin asijasta selvitä tällä älyvappaalla pitsinnypläysvekottimella, jossa Tää sipasunäppäimistö ja näyttö ei ainakaan liijan suuria ole.

Lennotha mie sain Sitte Kyl lopulta tilattuva, mut ruumaa nakattava kapsäkki jäi maksamati kokonaan. Siitä Sitte Kyl setvimine ilmoille ilmaantu ja homma on vieläki "vaiheessa". No eiköhän tuonki selväksi vielä saa, kun aikaa, pastilleja ja rahhaa tarpeeksi palaa.

Toine tyrä käi Sitte illalla ku käytii Risulahen lavalla sen lattijalankkuja hinkkaamassa. Kesken kinkerijen kuuluttaja rupes arpomaa auton rekisterijä ja Rouva-uuno heti ties kenen rekkari sieltä luvetellaa. Uunon koniin oli jääny jarru- ja kaikki muutki valot päälle.

Juhlakansan hurratessa ja Uunon niskan punottaessa lähin siitä niskat kyömyssä ja tappijomieliala päällä nykäsemää konista valotöpselin irti.....voi perhana.

Pikkuse oli ilkijä vielä puolen yön maissa ku venhon keula mökkirantaa karahti, herätellä laiturin nokassa nukkuva sorsapoikue. No niin oli pikkuset väsyksissä, että ei ne siitä mihinkää lähtenny meijän kolisteluista huolimatta.....

2 kommenttia:

 1. Tiukkaa vastusta yritetään täälläpäin, siihen uunoiluun.
  Luomupuolikkaan verryttelyssä tiputin autonavaimet,
  eikä niitä ennen kisaa löytynyt vaikka kissojen ja koirien sekä avuliaiden kisailijoiden porukalla etsittiin.
  Onneksi sitten kisan jälkeen löysin avaimen polunvarrelta sammalten joukosta, en sitten jäänyt ikuiseksi polunvarren tutkijaksi Luusuaan, ja sinnehän sitä olisi nääntynyt nälkään tai paleltunut kuoliaaksi jonkin ajan kuluttua.

  VastaaPoista
 2. No Joo, onhan noita muistaakseni siullaki aina JOSKUS jotaki söhläystä ollu....heh..ainaki jos mie oon mukana ollu. Pitää katella ne tulokset siitä teijän kisasta...

  VastaaPoista