torstai 1. elokuuta 2013

Iitti-hölkkä 01.08.2013. Tulokset, kuvia



Mie ryntäsin illalla rykimään Iitti-hölkkään, joka juostiin Kausalan Ravilinnan raviratalta lähtien.

Keli oli mukava juoksukeli +18 lämmintä 1m/s tuulta ja pilvinen sateen jäliltä happirikas ilma.

Hepan sain mukavasti ajoissa "restauroinnista" alleni ja mukava oli vuoskausijen jälkeen vähän päästä roplata lämmityslaitteen lämpöä kohilleen....heh. Hyvin näytti pelittävän, eikä ollu kylmä, eikä kuuma, vaan ihan sopiva koko ajan. Outova Uunolle.

Ennen kisaa piti nyt Kyl varmistella, että "juoksukalisongit" on yleensä jalassa ja vieläpä oikein päin. Janneha vielä multa ennen lähtöä kyseli, onko ko. homma kunnossa.

Myö käytii Anssin kanssa verryttelemässä mukavat siivut vanhan hyppyrimäjen nurkilla. Sitte kerittii vielä lähtö- ja maalipaikalle kattomaa lasten kisoja ja niijen maaliintulova. Mukavasti oli eri ikäsijä poikija ja tyttöjä kisaamassa.

Sitte oli aikuisten lähön aika ja suuri määrä juoksijoita sateisesta kelistä huolimatta. Mie juoksentelin Anssin kanssa yhtämatkaa ja tavotteena 4:20 aikataulu.

Koson Heikkiki siinä porukassa oli. Sitte Anssilla alko meno maittamaan, mut mie vilkuilin vaan kelloo ja vauhti tarkalleen 4:20. Rakova alko tulemaa Anssiin ja Heikki oli siinä meijän välissä.

Hyppyrimäjen kohilla, jossaki seiskan paikkeilla Heikki ja mie saavutettii Anssi ja mäntii ohitte.

Sitte tuli alamäki ja mie mänin Heikin ohitte ja eellä ja välillä Heikki rinnoilla juoksin raviratan tuntumaan. Sitte noustii jo raviratalle ja lätsät lepatti, pumput läpätti ja alaleuvat väpätti ku siinä paineltii mänemää...

Sitte tultii jo Ravilinnan taakse ja siinä jaettii Heikin ja Uunon välisen kisan mitalit. Uuno sai taas hopian värisen ja Heikki kultasen niinku lähes aina ennenki.

Moukarihäkin kohilla vielä mieleen juolahti loppukiri, mutta mielestä hävis samantien. Maalissa Heikki oli jotaki 50m ennen Uunova ja Anssi satasen päässä Uunosta.

Tyytyväine oon juoksuuni ja lopun kamppailun ansiosta keskivauhti 4:18. Viimesten kilsojen keskivauhit: 7km: 4:14; 8km: 4:08; 9km: 4:14; 650m: 4:13....kyl Se tästä lähtee????

Sitte oli kiire suihkuu ja veneilyhommiin. Sakkaran Janne jutteli, jotta keulan vauhti oli kolmosen kohilla 10 min haminoissa, meillähä Se oli 13min.

Juteltii vielä hetkone Majanderin Mikan ja Auvo Kouvon kanssa mukavia. Mika juoksi 36 paikkeille ja Auvo 40 tuntumaan.

Mukava ja juostava lenkki. Kiitos järjestäjille ja kisaajille! Nyt on sanottava, että täällä painaa jo työihmisille ja muille syksy päälle, niin on jo pimijää, mut ei Onnen-Pekka-Uunolle...

Tulokset laitan TÄHÄN ja muutaman kuvan TÄNNE ku kerkijän.

2 kommenttia:

  1. Hyvin kulkee sielä !
    Menee kymppi kohta alle 40min.
    Tsemppiä !

    VastaaPoista
  2. Heh, kiitos Muta ja sinne kanssa koko tiimille! Tuon alle 40 mieki haluasin nähä, mut aika taitaa loppua multa ennen sitä...

    VastaaPoista