sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Ristiina hölkkä ja maraton 13.07.2013. Tulokset, kuvia


Uuno kipasi eilen Ristiinassa puolimaratonin juoksennassa. Kelihän oli edelleen helteinen +24, 1m/s ja täysin aurinkoinen.

Mie olin laittannu omaan keskivauhtitavotteeseen 5 sekuntia "kelilisää" ja sillä lähettii liikenteeseen. Antti kerkisi nipin napin ja niukin naukin ajoissa lähtöpaikalle.

Alku oli Uunolla "tahmeeta" ja tavotteesta muutaman sekuntin Uunon kintut jätätti. No siinä ohittelin sitten useita alkukiihytyksessä nopeemmin lähteneitä ja omaki juoksu alko kulkemaan ruunan lämmetessä.

Nisosen Antti tuli ekana vastaan ennen kääntöpaikkaa ja sitten Puotiniemen Leena tokana. Tilanne säily ilmeisesti samana loppuun saakka.

Kääntöpaikan jälkeen Uunoki paranteli keskivauhin tavotevauhtiinsa 4:28. Juoksu kulki ihan mukavasti, ja pitkillä suoraosuuksilla "näköetäisyydellä" näky edelläjuoksija, joka oli todennäkösesti Kouvon Auvo.

Tuo "näköetäisyyshän" lienee kirkkaalla ilmalla jotaki 40 kilometrin luokkaa, että ihan lähellä juoksija ei ollut...heh.

Kaheksaantoista kilsaan kesti hyvä juoksuvire ja tavotekeskivauhti, mut lopun perättäiset vastamäjet veti Uunon naamataulun irvistykseen ja keskivauhin 3 sekuntia huonommaksi tavotetta eli 4:31 lukemaan.

No tyytyväine oon juoksuuni kummiskin. Tuloksia ei Uuno nähnny ja oli vielä rypemässä suihkussa ku kippoja jaettii 60-vuotisille. Auvo oli ilmeisesti kolmas? ja Uuno neljännen kieppeillä?

Sitte rässipöksyjen vaihtoon ja Säänjärvelle verryttelemää parketille. Rikuhan siellä ja pyörähteli myös puolikkaan juosseena ja Markku-serkkuni.....

Tulokset löytyy TÄÄLTÄ.
Muutama kuva löytyy TÄÄLTÄ.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti