lauantai 27. heinäkuuta 2013

Viikateukko jo lähellä on


Tänää purin saunan rappuset. Muute mäni homma suht ok, mut muutama ruuvi katkes "käsiin" ja huono oli niitä liukkaalla rautasahan terällä poikki yritellä.

Aikaaha mulla oli ja siitäki suoriuvuin. Kaivoin muutaman tunnin viemärijä, mut sitte alko tuo "ijäisyysrojekti" närästämää mieltä liikaa lukusijen paarmojen kannustamana ja siirryin halkomateollisuuven palvelukseen kolmeksi tunniksi.

Siitä sain sitte lopputilin KU kaikki lohkottavat puut oli " säpäleinä. Sitte tympäsi nuo loparit senverta, että istuin puoliksi puretuilla saunan rappusilla ja aattelin, että NYT on aika tuikata jo sauna tuleen, ja kanniskelin kiulut piripinnoille ja tulta perään.

Löyty vielä puteli Auringonlaskuva ja siitä siemailin muutaman kupposen pahimpaan janoon....heh...vissiin tuo VIIKATEUKKO JO LÄHELLÄ ON ku näytti jo kaulaa kurkottelevan niinku kuvasta näkkyy. Siihe kyytiiki jo valmis oon.

Kaikki oon vajavaisilla " pula-ajalta" olevilla taidoillani parhaan kykyni mukkaan yritelly tehä välillä toivottomilla tuloksilla, mut en enempää OO kyenny..........

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti