torstai 18. heinäkuuta 2013

Kesäillan kymppi ja puolimaraton 18.07.2013, Artjärvi. Tulokset, kuvia



Sännättii tänää reenijen lomassa Artjärvelle juoksemaa, ku ei tähellisempää tuntunnu kellään olevan. Meitähän oli kova kaksikko, Rantalan Juha ja Paakalan Anssi, sekä lahopää-Uuno täl kertaa yrittelemässä maaliin pääsyä.

Juha osallistu puolikkaalle ja Anssi ja mie kympille.

Puolikas tarttasi puolta tuntija ennen kymppijä, ja vettä losotti kiulusta kaatamalla puolikkaan lähtöhetkillä, eikä Se siitä mikskään ollu muuttunnu kympinkään lähtöön mennessä.

Myöhän vejeltii Anssin kanssa samaa tahtija lähes koko kisa. Alku mäni ihan sillä vauhilla, ku oli suunniteltuki eli 4:20 vauhilla. Pari kilsaa meni tarkalleen tuota vauhtia.

Sitte oli kolmesta viiteen helppoa maastoa, ja siinä Uuno yritti huonolla menestyksellä Anssia karistella kintereiltänsä ja vauti kiihty 4:13, 4:10 ja 4:04 kilsojen keskivauhit.

Alamäissä mie vetelin karkuu ja ylämäissä Anssi tavotti miut kiinne. Sitte ennen kirkkoa ylämäjessä Anssi mäni ohi ja sitä seuranneessa alamäjessäkään Uuno ei Anssia kiinne ennää saannu. Oma aika oli viimevuotista 9 sekuntia hittaampi.

Lopussa ero oli Anssin eduksi reilut 20 sekunttija.

Juha oli komijasti puolikkaalla podiumilla, kuten viimekin vuonna.

Huomenna pikkuse helpompi päivä kolmen perättäisen kovempikyytisen jälkeen ja ens viikolla ehkä Meripäiväjuoksuun?

Kiitos Anssille hyvästä kyyvistä niin juoksussa ku autossaki ja Juhalle kanssa. Mukavat oli liikunnalliset iltamat ja kotona rättisulkeiset.

Tulokset laitan TÄHÄN.
Muutaman kuvan suhraan TÄNNE.



3 kommenttia:

  1. Kiitos kivasta jutusta ja hauskoista kuvista! Itse olen vielä ihan fiiliksissä omasta enkasta :). Saako näitä kuvia käyttää itse? Tai ladata itselle ja jakaa? T. Virve

    VastaaPoista
  2. Jep, onnittelut ennätyksestä! Kyl niitä voipi ihan vapaasti käyttää miun puolesta. Hyviä reenejä ja loppukessää...

    VastaaPoista