sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Superkuu

Heh.... Käytii illalla saunassa ja ratijoo en vieläkää kummiskaa oo tuohon männyn kylkee lintannu ja sitä lautehilla kuunneltii.

Oli kuulemma tänääki vielä nähtävissä tuo "Superkuu". Kyllähä mie noita täysinäisijä, neljänneksijä, puolikkaita ja kaikkija siltä väliltä oon jo kuuskytä vuotta katellu, ja eipä niistä aikesemmista mikään oo mieleen erityisemmin superina jäänny.

Nyt kuitenki lautehilla auringon laskuva tillistellessä päätettii tartata venho, ja lähtijä yönselässä vielä tuota maalimanlopun ihmettä kattomaa, ku oli täysin pilvetön taivas.

No venho tartattii ja tuohon omalle järviselälle ku kerittii, alko pikkuriikkinen, ihan normaalinkokone "Superkuu" niemen nokalta pilkistelemää. Ei ollu juur kehumista, eikä siinä mittää "Superia" jo pahasti ylivuotisen kääkän silmin ollu, päinvastoin. Uunoo on taas pahasti uunotettu.

Työikäsillä jo painelee ressi päälle ja perskarvoja jo huominen talikointi korventaa, ehkä. Hauskaa talikoiintija kuitenkin.

Mie vetelin vajaan 12 kilsan iltalenkin hyvillä mielin ja hyvällä keskivauhilla 4:38 ja helponletkeesti. Lauvantaina Imatralle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti