lauantai 22. kesäkuuta 2013

Hine



Jo oli taas mahtavat Jussipilleet, vaikka Uunolta Viel katteissa onkii Hine päästä, mut eiköhä sekii Viel löyvy ku katsastetaa kaik paikat, missä mie eilen hiipparoin. Tuo Hinehän on vanha kantasuomalaine sana ja tarkottaa päässä pijettävää kapinetta, eli hattuva.

Uunon lahjatulva eile jatku, ja nyt tuli tuikitärkijää urheilukamaa: sain meijän konkurssivirmalta lahjaksi koivusta ja kukista Tehyn Hineen, jota pitelin päässä eilen ja Sitte sain kultaset tennarit, juoksumaton ja putelin palautusjuomaa, jota saapi mukana seuranneen käyttöohjeen mukasesti käyttää vaan "lääkinnällisiin" tarkotuksiin.

Nyt Kyl rupee Uunon tulokset rapijasti paranemaa, eikä tarvihe keleistä välittää, ku juoksumatolla voipi reenailla sisätiloissa mainijosti.

Ihmettelen vaan, mistä meijän konkurssivirmalle on nyt yhenäkin rahhaa nuin paljo siunaantunnu, ku aina ei tunnu rahhaa löytyvän ees naulan ostoon? Oisko joku nyt sattunnu pääsemää pankkiin töihi tai muute vaan pöyhimään toisten setelikasoja?

Vai onko jo kertaalleen silitetty "takamettä" silpastu nyt ihka silijäksi Uunon tietämättä, vaik sieltä ei Kyl ennää tuommosija rahoja Pitäs irrota, mitä tuoho juoksumattoo, Hineeseen ja kultasiin tennareihin on uponnu. Pitää tuoki homma Viel tänää käyvä tarkastamassa ku metikössä hortoilen Hinettä ettimässä.

Mie jatkeskelen sitä Hineen etiskelyvä ja Kohvin keittova...

Eiline lenkki 8,8 km mäni mukavasti keskivauhilla 4:24...ja valmistautumine Imatralla juostavaan Pikpäntranniin jatkuu suunnitelmijeni mukasesti.....



2 kommenttia:

  1. Juoksumatto on kyllä hyvä, nyt pääsi uunokin nykyajan reenin makuun,
    Maltaako ees ensitalvena Torreen lähtiä??
    Ja kultakenkiähän on vain hyvin menestyneillä urheilijoilla.
    Kyllä uunon nyt kelepaa.

    VastaaPoista
  2. Juu, niin teki....reenimahikset nyt parani huomattavasti. Harmi ku kerkisin sen Torrenmatkan ja mörskänki sieltä tilailla. Perumaa en viitti käyvä, mut kovasti harmittaa....

    VastaaPoista