sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Kymijokiviesti 08.06.2013

Uunon Ontuva Elämä-joukkuveen juoksijat vasemmalta lukijen: Auvo, Anssi, Juha, Markus, Sami ja Uuno. Kuvasta puuttuvat Katri ja Esa.



Esa ja Katri, jotka yläkuvasta puuttuvat.

Meijän Tän vuoden kisan järjestely, kannustus ja huoltorykelmä. Onnetonta ois ollu juoksijoijen kohellus ilman erittäin toimivaa huoltova....kiitos kovasti!

Eilen kipastii mukavalla porukalla tuonne Kymijokiviestin juoksukarleloihin. Sehän järjestettiin nytte toista kertaa, ja meijän mainijosta viime vuuven menestyksestä intoutuneina ja Askon esityön siivittäminä päätettii tänäki vuonnaki kisaan yritellä.

Kelihä oli helteinen, lämpö +23 kantturoissa lähtiessä ja tuulta 5 m/s.

Nyt on Uuno-kääkän voimat taas loppuneet kesken ja pittää käyvä vähäksi aijaksi syrjälleen. Mie jatkan huomenna tätä keskenerästä töherrystäni, jos henki vielä pihajaa...?

Jo vain Se vielä pihisee sikijästi nukutun yön jälkee.

Kisan tarttihan tapahtu Korian sillalta ja Uuno oli jo hyvissä ajoin sekoilemassa lähtöpaikan tuntumassa ja etiskelemässä hepallensa parkkialuvetta. Soittaa piti Askolle, et oonko oikijalla sillalla ku ketää ei näkynny missään.

Sitte tuli jo ihmisiäki paikalle ja lähtö ja kisa saatii alkamaan. Myö jo yli-ikäset Auvo ja mie lähettii riskillä eli Uunon kopukalla ekalle vaihtopaikalle. Esa juoks meijän ekan osuuven, ja yläkantiin vähillä juoksukilsoilla.

Sitte tuli vanhuksille jo ongelmia ku ei oltu ennää varmoja sulettiiko pusikkoon jätettyy autoon ovet ja meijän piti ajella katsastamaa tilanne Korialle takas...no Sitte takas kolmosvaihtopaikalle. Kakkososuuven juoksi Katri mainijosti.

Kolmososuuven veteli Sami mainijosti ja Markus paikkaili nelososuuven Tän kerran vierailevana ja säkenöivänä tähtenä meijän joukkuetta, ku Asko ei Viel ollu eroon päässy vattavaivoistansa....toivottavasti homma selvijää ainaki tiistaina.

Vitospätkällä kiihytteli Anssi ja kutosella pitkän osuuven veteli takuuvarmasti Auvo.

Uunoha oli saannu hoijettavakseen lyhyven seiskaosuuven ja juoksu mäni iha "mukavasti", vaikka ohitte laskin yhen juoksijan. Lopputössimiseni täl kertaa hoitelin sen perhanan emitterin vai mikä kollektori Se nyt oli kanssa. Mie ku en ennää palikkatestistä selvijäsi, enkä pysty erottamaan nelijöö ympyrästä. En sitä muovista kollektorija saannu soviteltuu millään oikijaan asentoo ja Juhan avustuksella ja käjestäohjauksella Se siihe lokosee Sitte saatii vihdoin survottuva.

Juhaki Sitte monen manaussekunnin jälkee sai vihdoin kollektorin käteensä ja viesti pääs meijänki osalta jatkumaan. Juha Sitte veteli sen todella mallikkaasti ja kaahasi kolmosena Kotkan Vellamon merikeskuksen ylämäjessä olevaan mallin. Myöhän oltii kaahattu aikasemmi Auvon kanssa hyvällä säkällä Kotkan halki Uunon vikurilla hepalla.

Myö kaikki rautane huoltohenkilökunta mukaan lukijen oltii hiki-onnellisija saavutetusta kolmossijastamme. Kisanhan voitti Jannen iltalenkki ja kakkosena Anjala.

TULOKSET laitan TÄHÄN.
KUVIA laitan TÄHÄN.

2 kommenttia:

  1. On siinä sitkeen näkösii juoksijoita. Samanlaisii kukkakepin varjoja kun mä, juoksuaikoinani.

    VastaaPoista
  2. Joopa, hyvin jo muutamanki harrastusvuoden jälkeen pääsee piiloon kukkakepin taakse täs lajissa...ja osahan keykäsistä rakenne ihmisistä tietysti myös valukoituukin Tän lajin piiriin....mahtavan mukavaa oli. Sinne naapurikylään hyvää kesää ja V:lle ja muulle väelle kanssa!

    VastaaPoista