torstai 6. kesäkuuta 2013

Avojärvihölkkä 5.6.2013, tulokset, kuvia.


Eilen iltapäivällä lähin mökiltä köröttelemään "kiesillääni" Mikkelin Vehmaskylää kohti. Siellähän juostiin se Avojärvihölkkä.

Keli oli helteinen +25 kieppeillä, ja lähes tuuleton. Uunohan "jätti" retkelle varaamansa juomaputelin mökille, ja Ristiinassa oli pakko lopettaa "kiesiajelu" ja käyvä juomista ostamassa muutama puteli.

Kisahan lähtee vaaran päältä julmettuun alamäkeen ja vastaavasti
ennen maalija on kilsan mittanen vastamäki. Verryttelyt vetelin siellä vastamäjessä, eikä se viimevuodesta ollu yhtää lyhentynny eikä loiventunnu. Kokonaismitaltaan kisa on reilun vitosen mittanen, ja se juostaan jäjestäjienki mukkaan "vaativassa" maastossa ja se pittää tarkalleen paikkansa.

Lähes kaksoisveljeni Matti Marttilan kohtasin tuossa verrytellessä. Meitähän oli ihan mukava määrä lakanan alla nuorempaa ja iäkkäämpääki pattipolviurhoa ja naishenkilövä lähössä yrittämään maaliinjuoksua ja pystyssä pysymistä.

Sitte lähettii kisaan ja alamäkikyyti oli helteestä huolimatta kylmää. Uunonki aika ekan kilsan kohilla 3:53, keulilla sillon olleella Nisosen Antilla 2:50 nurkilla. Mie koitin ottaa alun kuitenki rauhassa, ja meno oli muutenki "vetelähkön olosta" niinko Uunolla monasti "täysistunnossaki" tuppaa olemaan.

Veken ohitin jossaki alkualamäjen jälkeisellä osuuvella. Puolenvälin jälkee muutamilla juostavilla pätkillä sain vähä saavutettua Mattia ja Mikkelin miestä. Kiinne NE sitte vihdoin sain ylämäjen alkupäässä ja yritin nykäsyvä pikkusella tasapätkällä ja onnistuinki pikkusen rakoa tekemään. Väsyksissä sitte hapottelin mäjen ylös ja kieriskelin siitä maaliin.

Kuuskymppisten voittajaa en ennää ylämäjessä nähnny, mutta ennen sitä kyl vilauksia miehestä näky. Uuno tuli toiseksi viimesessä sarjassa.

Mukava oli taas Myryn Avojärvihölkässä käyvä ja jutustella mukavija tuttujen ja tuntemattomijen kanssa.

TULOKSET laitan TÄHÄN kun NE ilmaantuu.
Muutama UUNO-KUVA löytyy TÄÄLTÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti