keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Jannen iltalenkki 18.06.2013. Tulokset, kuvia.



Kiertopalkinnot voittivat: Vasemmalta Auvo Kouvo (nopein 5km), Katri Lindroos (nopein nainen 10km) ja Hannu-Pekka (nopein mies 10km)

Mahtavat kisat oli Sakkaran Janne kehitelly vaimoineen ja apujoukkoineen, kertakaikkijaan. Kelikallenki kanssa, joka noita säitä työkseen vääntelee, välit oli kohillaan mainijosti. Lämpö parinkympin kantturoissa, aurinkoinen ja tuulta kolmisen m/s. Osanottajiaki oli ekaksi kerraksi mukavasti 130 pinnoissa, ja mikä hienointa, siellä tekastiin uusi Suomen ennätys.

Kisapaikkahan oli ihan mahtava maalaistaloympäristö, ja Uuno jo silmäkulmansa kostutti jo tullessa, kun pikkuteitä kisapaikalle kommeissa maisemissa ratsasteli, taaskin hevospelini peräsuoli päristen....pitäs korjauttaa pikasesti.

Mie Olin taas hyvissä ajoin paikalla KU aikaa oli mukavasti käytettävissä.

Lastensarjathan tarttaili tuntija ennen Eli 17.30. Kovaa oli yritys jo nuoremmillakin, vaikka ihan "satasta" kaikki EI lasiin laittannukkaan. Mahtavaa, että myös lapsille oli kisat järjestetty.

Kauko Kuningas tehtaili M65-sarjan 10km:n maantiejuoksun uuden SE:n. Lukemat NYT 38:19. Entinen ennätys oli Mauno Sissalan nimissä: 39:28. Kaukohan juoksi M50 sarjassa ja oli kisan kolmas. Asfalttipinnalla juostuna Kaken tulos ois ollu vielä ehkä pykälän parempi? Jari Uusitalo voitti ja kakkonen pikkusen toipilaana Sakari Arkko. Kertakaikkisen tiukkaa porukkaa koko kolmikko. Kovasti Kaukolle ja muilleki onnee ja terveitä kilsoja!

Sitte siihe omaan sipasuun. Myö lumpijosarjalaiset ja nuoriso juostiin 5,2 km:n matka, mikä oli Uunolle ainaki ihan tarpeeksi pitkä. Kympin juoksijathan kiersi kaks kertaa lenkin ja niijen lähtöpaikkahan oli muutaman satasen päässä maalista ja vitosen tartista.

Alkukiihytys oli kova. Auvo, Lauri ja Markku veteli Uunolle liijan ripijällä vauhilla, ja mie nylkytin siinä neljäntenä sen minkä kerkisin. Kello näytteli jotaki 4:02 vauhtija ku siihe ekan kerra jousin vilkasemaa. Sitte Se Uunon vauhti alko hiipumaan. Kovasti Sitte ohittelin kympin hittaampija juoksijoita ja lenkin ainoassa ylämäjessä otti jo ohimoista ja kirrasi joka puolelta runkova ja liikunta- ja sisäelimistövä. Lopussa Markun vauhti alko hiipumaa, ja mie pikkusen saavutin, mutta maalissaki oli ihan selvä ero meijänki välillä. Uunon keskivauhti oli 4:19 pinnoissa.



Toivottavasti ens vuonna saahaan nauttija uuvestaan Jannen tiimin järjestämästä mainijosta kisasta!

Latasin kuitenki vielä kuvat ja tulokset TÄHÄN.
Nyt pittää vanhuksen käyvä hetekalle elpymään muutamaksi tunniksi....

VIRALLISET TULOKSET LÖYTYY TULOKSIA-SIVULTA!

No Joo, eipä tarvinnu sitä muutamaa tuntia pitempään hetekoija. Vissiin tuo kisapaikalla esiintymässä ollut Tenkasen Aarne sai Uunonki senverta vimmoihinsa ja villiintymään, että uni ei silmään meinannu tulla ensinkään ja Sitte ku tuli ni oli kaikin puolin vajavaista ja karkasi silmästä ennen aikojaan. Kolmelta jo meinasin heittää hanskat tiskiin, mutta jatkoin kuitenki hetekointijani reiluun viiteen. Sitte jo aurinko paisteli suoraan ottalohkoille ja miun oli pompattava kahvin keittoon ja Kassun Eevan tuomijen pullien kimppuun.

Urheiluseuroja-linkkilista on hävinny lokistani....voi perhana tätä miun vajavaista sorminivaskaa. Mihi mie vielä jouvunkaan tuon nipun kanssa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti