maanantai 24. kesäkuuta 2013

Paremmalla ilmalla



Mahtavaa ku tarkenee, vaikka kaikkiin toimiin tuo korkija lämpö ei oo paras mahollinen. Eilen kaajettii Haitarimiehen kanssa tuosta vetelämmästä hetteiköstä konkeloon jäänny kuusi.

Mie Sitte vetelin yhellä tankillisella rungon vielä oksattomaks ja kolmanneksen pätkiksi.

Sitte tuli muuta souvia ja Se homma jäi kesken, mut varmaa oli, et Se työ ei sieltä karkaa ja tuskin kukaan sitä loppuunkaan tekasee, että huoletta voi keskeyttää ku konesahasta pentsiini lopahti kesken kemujen.

No tänää Sitte lopettelemaan sitä pätkimistä....voi perhana oli Uunolla kannustajia. Ei tarvinnu siellä iteksee hikoilla. Itikoita ei ollu, mut siitä isompaa ja vielä isompaa liki linnun kokoseen herhiläiseen ilma sakijana.

Tankillisen jälkeen sain rungon pätkittyä ja pikkusen kanniskelin oksija läjille, mut Sitte lopetin tuon tuskasan urakan verissäpäin ja turpa rullalla ja ruvella ja jatkan "PAREMMALLA ILMALLA", vaikka Tän paremmaksi ilma ei näillä leveysasteilla juuri voi enää tulla.

Kerttunen oli tekassu pesän Kyl vähä rauhattomaan paikkaan, eli meijän terassin pikkuseen kynttiläkiuluun. Jokahisella oven aukasulla Se lentää pesästä, mut kohta pyrähtää takasin......

2 kommenttia:

  1. Hyvää nimipäivää Uunolle. Vanha sananlasku sanoo: Ei nimismiestä pahenna, jos ei mies nimittele... vai mitenkä se meni? T:Pate

    VastaaPoista
  2. Kiitos Pate! Jotenkii sillee Se muistaakseni oli? Hienot talikkokelit...heh. Varmaan mukava istuskella autossa ja kuumissa patahuoneissa sontaläjiä korjailemassa...Koita Viel kestellä, ehkä 40 vuoden jälkeen pääset myös ansaitulle eläkkeelle.

    VastaaPoista