sunnuntai 12. tammikuuta 2020

VI 10k Rotary Elche. 12.1.2020

Ola pokkasi taas korkeimman pystin Elchessä, toisena Jose ja kolmantena Norberto. Onnea!

Tänää oli heti kättelyssä joulutauvon jälkeen kympin kisa Elchessä. Sinne mäntii vuokrapirssillä Uunon toimijessa ratsuohjastajana.

Ajoissa lähettii liikenteeseen, ja siten oltii varauvuttu muutaman sadan kilsan ylimääräsiin harha-retkiin. No niitä ei kuitenkaan tullu, ja nuvikaattorit pelitti hyvin, ja kertalaakista osuttiin utheilukentälle, josta oli kisan lähtö.

Kisan nopeimmat

Sopivan pilttuun löytämisessä oli pientä kiertelyy kentän lähikortteleissa, ja kertaalleen suoritetusta vastakarvakäännöksestä polliisimiesten silmijen alla, Uuno sai pikkiriikkiset torumiset, mutta ei onneksi muuta.

Saatii vuokrapolle hyväksyttävälle paikalle ja käytii noukkimassa kisakassit ja numerot kentältä, ja takasin pollepilttuuseen vähentämään retonkeja. Sitte verryttelemään ja lisäämään lämpöjä konehuoneisiin. Hannen kanssa ehin muutaman sanan vaihtaa kentällä hiittauksen lomassa, mut Joree ei näkökenttään sattunnu.

Suurimman osanottajamäärän saavuttanut seura.

Ilma oli normaalin pilvetön, +10° lämmintä ja pieni tuulenvire 3m/s. Just semmonen juoksukeli, mistä Uuno kyl tykkää.

Lähtötasotukset jäi nytkin antamatta, ja lähin metrin, parin päästä lähtöviivasta. Latauksen jälkeen eka vilkasu kellopeliin anto lukeman takasuoralla 4:06, eli ihan liijan kovaa mäntii. Ola paineli ohitte, kun urheilukentän kunniakierrokselta päästiin Alcalde Vicentee "tallomaan". Reitillähän ei mutkia juurikaan ole. Ääripäissä liikenneympyrän kierrot, ja urheilukentälle maaliin kammetessa joutuu vähän kanttailemaan konttailun lomassa.

Juoksu kulki kyl Uunolta koko aika erityisen hyvin, eikä normaalia isompia ahistuksia ollu näkö-eikä koolopiirissäkään, vaikka Olan selkämys loittonikin reilun minuutin päähän.

Lopussa oleva "lisälenkki" kyl muistissa oli, mutta sitä ei ollu, että se oli kahen liikenneympyrän päässä kentän portilta. Vastatuuli vielä anto mukavan lisämausteen, vaikka tietosuus maalin läheisyyvestä pitikin Uunon vielä hyvin pystyssä, ilman isompia sik-sak-askeleita.

Hienon kisapaikan yleisilmettä.

Loppuaika oli 45:55, oman kellon keskitahilla 4:38, mikä oli vuoden sisällä parasta kyytiäni. Sijotus oli M65 sarjassa 4. Ola pisteli omassa sarjassaan hienosti keulille. Norberto Olan kanssa myös jumitteluun kolmantena. Onnittelut molemmille! Hanne oli sarjassaan myös sijalla 4.

Hyvä oli kisa myös siinä mielessä, että sarjoja piisasi "koukkupolvillekin", eikä tullu ilmeisesti tuosta pohkeestakaan sen pitempiaikasta riesaa!

TULOKSET löytyy TÄÄLTÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti