perjantai 10. tammikuuta 2020

Naskalikenkien pohjevaikutus

Aamupäivällä LaMatan luonnonpuistossa. Etualalla majavan tai termiitin pesä, suolajärven takana ihmisten pesiä.

Hyvin on lähtenny leiri käyntiin täällä Torreviejassa. Tänään sain varmistettua tuon tulliasianikin mukavaan kuntoon. Ittensä jos vielä juoksukuntoon sais viriteltyä, ois mukavata. Ja jos ei saa, sitte pitää olla tyytyväinen kävelykuntoonkin.

Huomenissa sitte hajetaa tuo vuokrahevonen tuolta Centauron tallista, ja sitte sillä yritellää sunnuntaina hevostella Elcheen 10km:n juoksenteluun. Se mänenee ihan osanottopohjalta, kun ei taijeta muuhun enää pystyy? Ois saattannu olla muutakin kyytiä tarjolla, mutta kerittii jo sopia Centauron pollevuokraamosta heppa alle, ni ei enää voitu ruveta peruuttelemaan, kun sieltä tuli tuo vuokravarmistuskin.

Aamulla juoksin 5km matkan LaMatan luonnonpuistoon, ja takasin kävelin. Kovasti oli juoksua harrastavia nyt liikkeellä. Oikijan pohkeen alareunaan oli tullu joku lommo, kun jouvuin "Jääpukin" naskalikengillä Suomessa juoksemaan 8km:n järvenympäryslenkin. Nehän oli enempi monomalliset, eikä Uunon pohkeet siitä äkkiseltään tykänny ensinkään, ja toiseen jäi joku kipeempi kohta pitemmäksi aikaa jumittamaan jo muutenki hidasta juoksuani.

Iltapäivän puolella hyppäsin Kankeen selkään, ja polkasin Cortes Valencianalle hieromaan kauppoja 27:n kappaleen videokameraerästä. Suullinen sopimus saatiin aikaseksi, ja viikon päästä sitten vilmihommiin. Sitte muutaman korttelin ajelun jälkeen totesin, että edellisten päivien liikunnalliset ja monituntiset riennot on tehnny tehtävänsä, ja jäykistelin kohti kotikorsua riutunein rungoin.

Huomenna on uus päivä, ja kujeet lienee vanhat, eli entiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti