perjantai 17. tammikuuta 2020

Talkatiivisen persoonan lenkit

Silmämunuainen, munuainen, sappi, ja sappirakkokin lepää näissä hienoissa maisemissa.

Tänää on liikehitty 17 kilon verran. Aamupäivällä juoksin luonnonpuistoon, ja keräsin 5km juoksua eiliseen tapaan. Sitte pistin kävelyksi. Uunon kävelyt tuppaa monasti venymään, kun oon vanhempana enempi tämmönen "talkatiivinen" persoona, ja omasta, lähisukulaismiehen ja monen muunki mielestä myös ihan täys uuno.

Kävelyosuus nytteki venähti pitkähköksi, kun tahon aina jäähä leuka- ja poskilihaksijani venyttelemään ventoviereijen ja tuttujenki kanssa.

Juoksuosuus loppu vajaat 3km portilta, ja pistin kävelyksi. Siinä oli puiston huoltohenkilöijen ja metsurien auto kohilla, ja sahuri pärisytteli sahaa ja mie takalauvotustani siinä kävellessä. Topattii molemmat pärisyttäminen ja käytii juttusille, ja laitettii Espanjan ja Suomen hommatki paremmille tolille.

Sitte jatkoin matkaa, ja kohta tuli seuraava poskienvenytys mahollisuus engelsmanni pariskunnan muodossa. Pariskunta jäi lintujentiirailuaijalle kiikaroimaan lintuja ja mie suunistin pulukoppien kautta mörskälle. Kopeillahan oli pulujenlennätys meneillään. Yks värjätty pulu porukasta puuttuu, ja se on päässy vapaan elämän makuun ja vaikuttaa nyt freelancerina tuolla aallonmurtajan alkupään tienoilla, jossa Ola nappasi siitä kuvankin.

Mörskällä vähän hetekointia ja juominkeja.

Sitte oli lähettävä Valencianalle tekemään Uunopisneksiä. Miullahan on tarkotus hommata täältä pientä ponsorointia Kymijokiviestijoukkueisiini, jos se vaan suinkin onnistuu? Tän "pisnekseni" takia en oo vieläkään lähetelly kellekkään postia joukkueiden kasaamiseksi, mutta kohta on jo pakko vaikka ponsorointipisnes ei etenisikään.

Tänää se ei edenny, vaikka oli jo hinnoista ja määristä sopimukseen päästy jo viikko sitten. Kauppaan ku pääsin, pikku oottelun jälkee miulle sanottii, että tavaraa ei vielä ole... heh...

Se vetasi niskat kyömyyn ja tappiomielialan päälle, ja nöyristelin ja köyristelin kohti Lidlin kauppaa. Siitä jatkoin mörskän suuntaan, ja Manchan kohilla mietin kovasti kannattasiko nielasta pahimpaan närästykseeni yks tankillinen?

No en kuitenkaa nielassu, vaan jatkoin kotia kohti, ja siellä sitte nielasin, mutta vaan sporttijuomaa. Sunnuntaina tarvitaan kaikki ylimääränen energia Santa Polassa.

2 kommenttia:

  1. Onnea ja pelkkää myötätuulta huomiseen kisaan. Juoskaa kovaa vauhtia niin ehditte maaliin kuivina ennen sateen alkamista. Venyttelehän niitä poskilihaksia Kiekaran pariskunnan kanssa huomenna. Terveisiä Olalle. Oli laittanut näkyviin hyvän tilaston eri vuosien voittoajoista.

    VastaaPoista
  2. Kiitos... Joo...heh luvassa 78km/h tuulta, vettä 56mm/h ja lämpötilat tippuu rapijasti, jos ei ajoissa maaliin keritä. Poskilihakset on kyl mainijossa kunnossa, mut muuten voi olla hankalampaa. Kerrotaan terveiset ja sinne kanssa!

    VastaaPoista