torstai 9. tammikuuta 2020

Tulli.fi


Miul ois muutamia kysymyksiä tullihenkilöille... heh, mut ne tuntuu olevan niin kiireisiä immeisiä, että ei ne jouva Uunon joutavia juttuja kuuntelemaan.

Viime viikolla soitin ekan kerran, ja vartin kuuntelin venyneitä nauhoja vartin verran, ja tänään puoli tuntia samaa nauhaa.

Rutikuivat päreeni alko jo sen ekan vartin venyneen ja virttyneen vinyylin kuuntelun jälkeen kärytä. Erittäin selväksi miulle tuli se, että Roger Millerillä, King of the Roadilla ei ollu tupakkia yhtää, mutta se ei selvinny nauhaltakaan oliko tullit maksettu olemattomista tupakoista.

Viime viikkosen soiton jälkee miulle ilmotettii, että miun numero on taltijoitu ja että yhteyttä otetaan, mutta enpä jaksa uskoo...?

Miehän ite jouvun vielä tän olemattoman "palvelun" maksamaan puhelinmaksujen muodossa. Tämmösestä saattaa tulla näppylöitä nahkaan ja pahimmassa tapuksessa "näärä" silmään.

No ehkä vielä yritän Tullin palvelunumeroon soitella, kun saan päreeni käryämisen taltutettua pienemmälle liekille?

2 kommenttia:

  1. Mukava havaita, että olet taas päässyt tutuille paikoille etelään. Mukavampi on nauttia eläkeläiselämää kuin työelämää, minkä takia kova työvoimapula taitaa olla siellä Tullilaitoksellakin kun eivät ehdi puhelimeen edes vastata.
    Pitkän lenkin olit eilen tehnyt. Kunnioitukseni.
    Tänään tulee TV 3:lta klo 20 Suomen aikaa elokuva Uuno Espanjassa. Kertookohan se sinun lomanvietosta?
    Kun menette sinne Santa Polan juoksukisaan, niin sanokaa terveisiä Annemari Kiekaralle (Sandell), joka yrittää puolikkaalla alittaa EM-kisarajan. Antin kanssa tunnetaan Annukka hyvin ja tulette varmasti hyvin juttuun hänen kanssaan.

    VastaaPoista
  2. Jep,kyllä se tulliasiaki tänään selvisi, enkä kyl enää niitä töitä paljoo haikaile...heh. Olan kanssa vähän mietiskeltiinkin sitä yks ilta, että tuleekohan se Annemari sinne Santa Polaan juoksemaan, kun jostakin oli huhu, että tänne suunnille on tulossa. Meitä kyl molempia vähän hirvittää jo tuo puolikkaankin juoksuyritys. Saa nähä miten siitä selvitään. Terveisii sinne kotia, ja lomalanketit vetämää vaikkapa tänne Torreen! T. uuno

    VastaaPoista