lauantai 19. tammikuuta 2019

Sit up ja Hang down

Sit-upit tässä mäneillään hyppynarusetin jälkeen.

Torstaina oli miulla mahollisuus osallistuu aktiivisiin synttärijuhlallisuuksiin, ja samalla pieneen cross fit- lajin esittelyyn ja viiniasiantuntijan kurssiin. Öilinen päivä sitte mäni tykkänään näistä palautellessa.

Mukava oli tutussa ja rennonhilpijässä porukassa sitte lähtee tuota cross-fittijä kokeilemaan. Sankari esitteli lajit ja anto asiantuntevan opastuksen suoritusten oikeanlaisesta tekemisestä. Lajisetti oli tuntematon, vaikkakin Uunolla oli yhestä ennakkoaavistus ja siihen olin reilun vuoden reenannu...heh, aikalailla täysillä.

Tässä valmistuvutaan "lankun työstämiseen".

Lajeinahan olivat ROIKKU, NYÖRIHYPPELY-sarja yhistettynä VATTALIHASLIIKKE-sarjaan ja viimosena LANKKU-setti. Parituntinen vierähti "mukavasti" ähisten ja kähisten. Kätösten ja naamojenki värit vaihteli vitivalkosen, violetin ja tummanpunakan väleillä, riippuen siitä mikä oli suorituspaikka ja laji. Mukavasti saatii lajit suoriteltuu, vaikka Uunolle jäi vielä parannettavaa kehon kokonaistaltasen kunnon kehittämiseen.

Nyörihyppelyä.

Kisapaikalta sitte mäntii vilposeen saunaan ja lämmitettyy porealtaaseen, ja siellä sitte kaikenmoisten suihkuvatkainten hieroteltavaksi.

Parituntinen ähellys saatiin päätökseen. Kaikki ehjinä!

Sen päälle sitte grillimestari laitto tulet uuniin, ja lihat tirisemmää ja sirryttii yläterassille ruokailemaan ja viiniasiantuntijan kurssille, ja kateltii mukavia maisemia. Senverta täysillä tuli tuoki homma läpi vietyy, et miun oma palautumisaika oli normaalija pitempi.

Hitsin paljon kiitoksia Sankarille, kaikille osallistujille ja eri alojen asiantuntijoille muhkeen makeesta kinkeri-illasta, joka venähti ilmeisesti melko myöhäseen. Uunon ruumis on vieläki aikalailla kipijä vähän joka nurkasta.

4 kommenttia:

 1. Kiitos vaan myös Uunolle osallistumisesta ja onnittelut ylivoimaisesta voitosta roikkumisessa. Me täällä lentovenettä ootellaan.  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä...heh. Kyl oli lystiä ja paranneltavaa jäi tuloksiin. Mukava ois josskai vaiheessa vielä kokeilla saako noita kahta lajia paremmaksi.Turvallista kotimatkaa ja kiitokset myös tuosta "Osallistujan Bolsasta", jonka juuri ja juuri jaksoin mörskälle raijata!

   Poista
 2. Helena tässä puolestaan kiittää tässä reippaasta porukasta, joka epämukavuusalueella teki loistavan hyvät suoritukset. Olitte 💕 ihania kun tulitte viettämään päivääni. Uunolle mukavaa aikaa auringossa. Ja tsemppiä kokonaisvaltaisempaa harjoittelua testatessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavata oli kertakaikkijaan.Toivottavasti paluumatka mäni mukavasti.Tämmöstä "herätystä" Uuno on kaivannutkin, kiitokset siitä.Alottelin tänään monipuolisemman reenin....heh...vaikeeta näin aluksi, mut kyllähän se siitä tekemällä paranee vielä ehkä "käppänälläkin"?

   Poista