maanantai 21. tammikuuta 2019

Jauhelihajööti

Uunon kaveri, Luto.

Kepijästi on lähtenny tää kevätsessijo käyntiin, ja kamat on jo suurinpiirtein oikijat paikkansa ettinny.

Muutaman lyhytkestosen liikuntasessijonki on saannu väänneltyy, vaikka runko on vieläki usijammasta kohtaa hellänä tuon torstaipäivän jäliltä.

Paljon jäi kaikenmoista tehtävää ja rästityötä tänne Iberiaankin tehtäväksi. Nyt pittää alkaa niihin paneutumaan, kun Perslantijassa vaivasi koko ajan aikapula.

Nyt kuitenkii päällimmäisenä ongelmana on nälkä, ja sen taltuttaminen. Taltuttamisen alotukseksi otin pakastimesta puolen kilon jauhelihajöötin, josta olis tarkotus loihtija lihapulleroita useammaksi päiväksi....

Eilinen pulleroijen teko, sekä myös tuo taltutushomma onnistu mukavasti...heh...ja jos tarpeeksi harvon ruokakupilla vierailee, omatekemäki sörsseli maistuu ihan huippuhyvältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti