lauantai 26. tammikuuta 2019

Kymijokiviesti la 6.6.2020

Kuvakaappaus Kymijokiviestin kotisivulta:

www.kymijokiviesti.fi

Olis aika ruveta harkitsemaan osallistumista ensi kesän Kymijokiviestiin. Uuno on jo omavaltasesti ilmottannu 3 joukkuetta, 1 nais- ja 2 miesjoukkuetta, tulevan kesän viestiin viime vuoden tapaan, eli UPU (Uunon Pitkäsääriset Unelmat) UOE1 (UOE=Uunon Ontuva Elämä) ja UOE2. Joukkueisiin tarvitaan tänäkinvuonna 9 juoksijaa/ joukkue.

NYT OTAN VASTAAN ILMOTTAUTUMISIA. Ilmottautumisen yhteydessä olis hyvä mainita, jos on toiveita osuuden pituudesta tai osuudesta ym. Pyrin ne huomioimaan mahdollisuuksien mukaan. Hyvä ois myös ilmottaa uusien mahollisten juoksijoiden puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Uunon yhteystiedot varmaan löytynee Kiintolan Jarnolta, joka on viestin "Jarrumies". Jarnon yhteystiedot löytyy Kymijokiviestin sivustolta.

Kisahan juostaan nyt Kotkasta Kouvolaan ja nyt on yksi sprinttiosuus lisänä. Maali on nyt Kouvolan keskustan tuntumassa. Viimevuonna Kouvolan vanhalla torilla. Lisätietoja löytyy Kymijokiviestin kotisivuilta yllempänä mainitusta osoitteesta.

TILANNE 25.2.2020:

UPU
Tällä hetkellä naisjuoksijoita on jo ilmoittautunut 7. ELI 2 JUOKSIJATARTA PUUTTUU ENÄÄ!

UOE1/UOE2
Miesjuoksijoita 8 plus yks Uuno.
 (päivittelen ylläolevaa tietoa tilanteen kehittyessä kevään mittaan). ELI 9 MIESJUOKSIJAA PUUTTUU.

Uunon periaatehan on ollu, että kun tarvittava juoksijamäärä tulee täyteen, ilmoittautuminen sulkeentuu, eikä ketään jo ilmottautunutta ulos heitetä, vaikka joku ripijämpikinttunen olis tulossa mukaan. Miesten osalta ykkös- ja kakkosjoukkueiden juoksijoiden valinnat määräytyy aika-ja kuntoarvion perusteella. Viimevuonna jako onnistui kyllä hyvin, ja ykkösjoukkueessa juoksivat nopeimmat.

Jos näyttää, että innokkaita juoksijoita on kovasti tulossa yli kolmen joukkueen, ilmotetaan lisäjoukkueita tarpeellinen määrä...heh.

KAIKKI OVAT TERVETULLEITA UUNOJOUKKUEISIIN KUNNOSTA RIIPPUMATTA!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti