tiistai 30. toukokuuta 2017

Saatiiha myö

Kuva Huopaisten virralta, jossa monasti istuskelen issekseen.

Saatiiha myö sitte vihdoin voimaan tuo laki Hallintarekisteristä, vaikka "asijantuntijoilta" välillä rosentit mäni sekasin ja kaikki muukin. Lakiesitystähän vastusti muistaakseni kaikki polliisit, palokunta ja kaikki muutkin instanssit. Rosmot oli ainuita, jotka ei vastustannu ja rosmoilla en tarkota pelkästää kalterijen sisäpuolella olevaa porukkaa. Ulkopuolella on vielä määrältään melkonen sakki, joka sinne joutasi, uunot mukaanlukien.

No lakijen mukkaanhan täällä pittää toimia, ja mieki kääntelen kaikki sukanvarret ja tyynynpääliset ja tyhjentelen kaikki säästöpossut ja teen ekselillä oman rekisterin, ja linttaan killingit sinne, jos se tineroijen hallinta rekisterissä kerta laillista on. Loput pistelen kertaalleen käytettyyn kirjekuoreen piiloon.

Siinä saapi sitte verotoimiston väki niitä etiskellä Espanjan Torreviejasta, Taavetista tai Göteborgista, jossa ehkä tulevana suvena myös pistäyvyn, ja yhen sukallisen sinneki jemmaan. Aina "Peruspositiivinen" Uuno on kyllä ihmeissään Perslantijan meiningeistä....heh.

No saatii myös molemmat Uunojoukkueet kasattua Kymijokiviestiin. Se oli hyvä juttu. Toivotaan, että porukka pyssyy terveenä ja juoksukykysenä.

Mie lähen seilaamaan mantereelle tuon pyörävekottimen kanssa ja syherrän enste Satun Makijoille kahville ja sitte Huopaisten virralle....ku tennareilla ei kärsi nyt muuten kyykkäillä.

Mainijota päivää kaikille, myös verotoimistoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti