torstai 25. helmikuuta 2016

Voimapihtilöijen liike...


Paljo tullee seurattua kaiken maaliman uutisia töllötoosasta ja vasarasta. Nyt kyllä näyttää vahvasti siltä, että Uunolta on joku ihan olennaine juttu päässy livahtamaa ohi puolikuurojen korvien ja ohi huononäkösten silmijen.

Miulla on aikasemmi ollu käsityksenä se, että jokahine valtijo vahtailee ihan ite itelleen yleensä sotimalla saatuja rajojaan. Jokunen läänitys ainakin tuolla Alaskan suunnilla on vissiin vaihtannu omistajaa rahallisellaki perusteella ilman isompija kapinoita takavuosina.

Nyt kuitenki Perslantijassa ihmetellää ja paheksutaa tuolla Itä-Suomen puolella sitä, että naapuri ei ennää kytistelekkää Suomen rajoja....on maalima mallillaan...ja Perslantijan hommat näyttää mänevän vaan huonommalle mallille vähän joka suhteessa, jos uutisointeihin on uskomista.

Onhan täällä "reissunpäälläki" välillä vastaanotettava ja kohattava kaikenmoista tilannetta. Männäviikolla meinasi Uunon liuhuletti saaha uuven jakauksen voimapihtilöistä...siinä ei paljo päässä ollu tyroksikypärä ois auttannu. No onneksi ei sitä voimapihtilöijen liikettä kuitenkaan Uunon kalloon tullu, ja jakaus säily entisellä mallilla...

Miun liike oli eilen vielä vähän väsynyttä. Aikaseksi sain kuitenki 18km juoksuu ja pari kävelyy ja illalla lepposaa pyöräilyy reilut 15km tuolla Valetan suunnalla, josta on tuo kuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti