tiistai 23. helmikuuta 2016

Suru-uutinen


Mie sain Perslantijasta jälkikasvun toimesta semmosen suru-uutisen, että Mansen pojat rupijaa raijaamaa sinne lissää Latoja.

Miusta tuon malliset "heinijensäilytyspaikat" jo siellä piisais. Pitäs ajatella pikkuse tuonmallisten "heinätelineijen" omistajienki mielenrauhaa, ennenku niitä lissää sinne ruveta raijailemaa.

Miulla on itellääki vielä oma "heinäsavotta" vähän keskeneränen...heh...lähinnä enää litistystä vaille valmis, jos ei jotaki maaliman ykkösihmettä tapahu. Mie en noihi ihmeisii kyl oo ekana taipuvaine uskomaan.

Uunohan on senverta tuosta "heinätelineestä", ja sen aiheuttamista rasituksista suivaantunnu, että seuraavan Uunon hommaaman telineen nimessäkkää ei saa olla L-kirjainta. Lansijat ja Lamporsiinit on pois pelistä ihan tuon L-kirjaimen takija.

Mie tän suru-uutisen kuitenki paketoin tuoho karnevaalikuvaan, joka vähäse keventää Uunon raskasta heinän murtamaa mieltä.

3 kommenttia:

  1. Rohkeasti vaan vanhat vastoinkäymiset unohduksiin ja tilaamaan. Pakkohan on jonkinnäköistä tuotekehittelyä täytynyt tapahtua, kun uskaltavat netissä markkinoida. Verkkokaupassahan on nimittäin 14 päivän palautusoikeus...
    Tietää Pate.

    VastaaPoista
  2. EI veikkonen....ei pysty eikä kykene...luulisin, että ainut "kehittely" on tuotteen nimessä....Lata Kalina....Mie kehittelisin nimmee vielä lissää yhen kirjasimen verran: Lata Kolina...jos ostopaikka on yli 100km:n päässä, tuossa 14 päivän ajassa "lato" ei liikaha metrijäkkään...heh. Tosi on...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lissäisin vielä tuoho äskeseen, jos et usko, käy vilkasemassa Teppoilin pihasta. Lato ei oo liikkunnu muutaman kuukauven aikana montaakaan metrijä...

      Poista