sunnuntai 21. helmikuuta 2016

I CARRERA CONTRA EL CANCER ELCHE 2016

 
Pikkusen koomista oli kääkkijen "rukoustuokijo" ennen tätä kisaa. Kuva: Jorma

Aamusella oli tarjolla kilvan juoksemista tuolla Elchen suunnalla. Pimmeeseen aikaan käytii molemmat suorittelemassa pientä keuhkoaukasuva kisapäivänä. Uunolla se aukasu tässä mörskällä on tarkottannu 2,5km:n lenkkijä, josta lyhkäsijä vetoja n. kilometrin verran, keskivauhti mielivaltanen n. 4:10-4:30 viiliksen mukaan, ja suorituspaikkana on ollu tuttu Avenida de Paris.


Sitte kyykättii naapuriin valmennuspäällikkö- Jorman ja Hannen kyytijä kytistämään. Ajeltii kohtauspaikalle ja jatkettii kahen auton letkassa Petri ja Mikko keulilla ja myö perässä kohen Elchen kaupunkija.

Tällä kolmen juoksijamiehen ja yhen juoksijanaisen porukalla tänään juostiin. Uuno-jäniski oli joukon jatkeena.

Hyvät parkkipaikat löyvettii ja numerot saatii hajettuu ripijästi. Takasin autolle ja pientä strip-tiisi esitystä ja verryttelemää vähissä kisavermeissä keskustan kujille.

Juoksupaikka oli ihan mahtava, vaikka maisemijen katteluu ei joutannu juostessa. Oli kämppiksen kanssa puhetta tehä "Carrefourin katiskoilla" lisähyökkäys Elcheen. Takalauvotuksen pittää nyt kyl antaa pikkusen aikaa toipua ennen hyökkäystä.

Lämpötilahan oli jossakin 12 asteen paikkeilla, pilvinen ja kovatuulinen keli. Reitti oli kyl Uunon mieleen ku suuri osa juostii palmupuistokanjonissa (Euroopan suurin palmupuisto ja on maailmanperintökohde), johon ei tuuli ylettynny.

Nytte Uunon ei tarvinnu montaa askelta lähtötasotuksija annella, vaan änkesin ihan eturivin tuntumaan. Kämppiski sieltä kohta tuli vierelle verryttelystänsä. Kova on ollu meteli aikasemmissaki kisoissa, mutta tää oli ihan yliveto. Tesipelijen säätönupit oli otettu kokonaan pois ja Perslantijan iänenvoimamittarit ois kyl särkynny tuossa metakassa. Iteki piti rintalastaa painella vähän päästä etenki basso-osuuksilla, jotta oma pumppu ei ois resonoinnu liikaa. Kappalevalinta "The Final Countdown" oli kyl Uunon mieleen, ja nostatti "liuhuletin" lähtöviilistä vieläki ylemmäs.

Sitte lähettii liikkeelle ja Uunon veti heti "laukalle" liijan hyvä viilinki. Etenki toinen kilsa 4:01 oli juoksukuntoon nähen ihan liijan ripijä. Kolmaski mäni 4:06 vauhilla, mutta 5. ja 6. kilsa yli 4:25 vauhilla. Sitte 7. 8. ja 9. kilsa liuhuteltii taas kaikki alle 4:15 kyyvillä. Viimone kilsa oli hittain 4:32. Viimesellä kilsalla noustii kanjonista (Vinalopo-joen uoma) taas ylös ihmisten ilmoille. Miulla oli siinä kyl hyvät peesit koko vastatuulipätkän ajan, ja lopun nousussa senverta suivaannuin eellä juoksevan parivaljakon toisen auttamisesta selästä työntämällä, että änkesin loppusuoralla valjakon ohitte.

Kisan jälkeistä "puintihommaa"

Uunon kisa oli kaikin puolin hyvä. Alku ois voinnu olla tosin rauhallisempi. Miun aika 42:43 riitti M60 (F)-sarjan kakkostilaan. Keskivauhti 4:16 , ja juostu matka 10,011km.

Ollihan voitti oman sarjansa ja ois voittannu useita muitaki sarjoja pikkusen yli 40min tuloksellaan.

Tuttua kateltavaa. Olli pootijumilla ykkösenä. Onnea!

Hanne oli myös ykkönen omassa sarjassaan.

Sama pätee myös tähän kuvaan. Hanne ykkösenä. Onnea myös sinne!

Tässä kuvassa on yhen kohalla kyse harvinaisemmasta herkusta. Kuva: Jorma

Mikko ja Petri tekasivat tulokset 46 ja 47 ja rapijat päälle. Pojat oli lähes peräkkäin, välissä vaan Jeronimo "Mylly" Molina.

Tän vimosen kuvan laitan vaan raskaan jutun ja juoksun "kevennykseksi".


TULOKSET löytyy TÄÄLTÄ.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti