tiistai 30. syyskuuta 2014

Tissiliivivahti

Tää kuva ei paljo selitystä tarvinne...

Tännää aamusella oli tarkotus auringon noustua "pistäytyä" aallonmurtajalla kävelylenkillä. Homma venähti "pikkusen" pitemmäksi, mitä enste oli tarkotus.

Aallonmurtajan juuressa ku oltii, aateltii, että kävellää viellä etijäpäin tuonne toiselle Suomibaarille kahville, ja nii tehtiikii. Kahvin lisukkeeksi Karjalanpiirakat, ja piälle munavoita.

Sitte hyökkäiltii kaislikon kautta radanpohjalle, ja talsittii suolajärven reunoille. Rannalle ei kyl mänty, ku oli ollu kosteempija päivijä, ni tennarit ois saveentunnu.

Grupo Corleonen kohilta Crevilenten tien ylitte, ja vanhalle La Siestan mörskälle. Englantilaispariskunta oli oman mörskänsä saannu naapurista myytyä....

Talsimine jatku Carrefourin ohitte Centroo kohen ja suuta jo senverta alko kuivata, ku takana oli jo liki 15km kinkkailuva, että päätettii istahtaa juomaan Grandet "aamupalat".

Siintä jatkettii sataman nurkille, ja pistäyvyttii Turismo-toimistossa hakemassa kartta ja kyläjunan lähtöpaikalta sen aikataulu. Sitte jatkettii rantaa pitkin, ja Rouva-uuno silpasi sortsit nilkoistansa, ja pistäyty uimassa. Mie jäin rannalle tissiliivivahiksi.

Sitte jatkettii rantaa pitkin mörskää kohen, ja kilsa ennen mörskää käytii vielä yhet Irlannissa valmistetut kahvit juomassa....heh. Aikaa mäni aamulenkkiin liki kuus tuntija ja kilsoja Garminiin kerty vajaat 20 kipaletta....

Jatkeskelen täällä kissanpäivijäni....

Tän päivän kinkkausmaisemija...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti