lauantai 27. syyskuuta 2014

Arvatkaa ostettiiko?

Uunon mikroterassilta avautuu mainijo merinäköala. Rannalle on linnuntietä 350m, ja ehkä paikanpäällä näköala merelle on hiukka parempi?


Keskiviikkoaamuna käin vielä viimesen kylmän hyytävän pyörälenkin Perslantijassa nykäsemässä +2 asteen kylmätilassa, ja kovassa tuulessa, ihan vaan sen takia, että muistaa koko syksyn nuo "tasotusolosuhteet", joissa siellä ihmiset joutuuvat kärvistelemään.

Lenkki jäi aijottuva lyhkäsemmäksi, ku kätösijä, ja erityisesti tärväämääni "köyvenvetokättä" rupesi palelemaan hanskoista huolimatta. Onneksi en kuitenkaan katajan alle kaatunnu, enkä kuusen alle kyykähtänny, ja Lohariin syöksyin kätöset housuissa lämmittelemään ja kahville.

Tulomatkalla ei ihmeempijä takaiskuja ilmaantunnu, mutta hiukset on entisestään harventunnu. Senverta tiukkaa on ollu taloksi tälläytyminen Uunolla.

Eilen ekalla lenkilläni kastuin kokonaan, ku Pariisin aveniidan ylimmässä kohassa alko Esterin kanssa tulemaan sanaharkkaa ja se alko mättämään vettä saavin täyveltä Uuno-pojan niskoille....no ei kyl minnuu sen kasteluhomma haitannu yhtään, ku tuo lämpötila oli lähes 25:n LÄMPÖASTEEN kantturoissa.

Tänääki on vähän pilivistä ollu, mut Germaanimiehen kaupassa piipahettii. Perslantijaan hintamalliksi: Valkon viini 1litra, 11%, 0,59€, ja vastaava punanen versijo sama määrä, ja hinta. Olut 1 litra, 5%, 0,55€.

Arvatkaa ostettiiko, ja painoko reput?????

8 kommenttia:

  1. Voihan vietävä, on se ihan toista! Täälläkin kyllä tänään aurinkoinen päivä, mutta sitten olikin jo hirvityskärpäset kimpussa kun metässä sahailtiin Luumäellä. Onko siellä edes hirvikärpäsiä riesaksi? Naustiskelkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei hirvikärpäsijä täällä oo ainakaan näkynny. Perskärpäsijä kyllä pikkusen, mutta ei haitaksi asti. Kyllä myö koitetaa nauttija täällä olosta. Harmi ku ei Luumäjellä nyt myö oltu. Oltas voitu mukavija jutella....

      Poista
  2. Nyt sielä varmaankin ollaa aika hilpeällä tuulella. Ei käy katteeksi:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mistä arvasit....heh, justiisa tuosta Seratonin "päiväkerhosta" palailtiin. Koittakaa siellä jaksella, ja puita kamiinoihin nakella, ettei mäne mörskät liijan kylmiksi.

      Poista
  3. Se on tuo % juoma Torressa niin halpaa että kannattaa kotioloissa olla jonkimoiset tislauslaitteet, jos haluaa %:tonta juomaa tulee halvemmaksi tiputella prosenttijuomista.
    Merinäköala on kyllä hyvä.

    VastaaPoista
  4. Niihän se on, ja kyllähän sieki tän mörskän "merinäköalanki" tiijet. Mukava tuosta "mikroterassilta" on katella, vaikka merta ei ilman rillejä ja kiikareita näekkään. Huomenn...siis tänään....uutta yritystä kehiin.

    VastaaPoista
  5. No kyllähän täällä on mukava aikaansa, tennareita ja pyörän renkaita kulutella. Tännää kipusi aamun mahtavan kosteen ja pilvisen juoksukelin jälkeen varjolämpötila iltapäivällä yli kolmeen kymppiin, kun aurinko rupes näkösälle tulemaan....

    VastaaPoista