keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Lottoluokittajat ja luunlämmitys


Kipastii yks yöpyminen mökillä laiturija purkamassa. Kesä vilahti käsistä liijan ripijästi. No sitähän kuitenki voipi Torreviejassa jatkaa taas yhellä talvella....heh mainijo ajatus.

Tänää käin ekalla juoksulenkillä Kittilän reissun jälkeen. Jalat ei vielä palautunnu oo, mut huomenna on hieronta, ja muutama päivä aikaa "levätä" rakennushommissa ennen ens lauvantain viimestä Perslantijan juoksukisaani, jota tyrittelen Jyväskylässä.

Tänne Perslantijaan on kuulemma hyökänny taas joku lottoluokittajaporukka, joka arpoo sitä, millä hinnalla Perslantijan tarvimat lainarahat saahaa täällä törsättäviksi ja toisten liivilöihin käännetäviksi.

Mie onneksi lähen taas luunlämmitykseen tuon Jyväskylän jälkee, eikä tarvihe niijen lainarahojen tärväämistä likiettäisyyveltä katella, ja takataskuuni otan vielä tuon Portugalin kortinki. Eiköhän tuosta talvesta taas jotenki selvijä? Ja jos ei selvijä, ni ollaa sitte pitempi aika päissään.......

2 kommenttia:

  1. Kuuden kilsan lenkiksi minunkin hölkkäni tältäpäivältä jäi, jotenkin se Kittilä vieläkin painaa.
    Mutta se Torrevieja se kuulostaa ihan hyvältä, jos ei luottoluokittajat meikäläistä hylkää niin maraskuun loppupuolella itsekkin olen Torreviejan auringon nousuja ihailemassa.

    VastaaPoista
  2. Mahtava juttu, ku päästää lähtemään Torreen. Jokasyksynen masentaminen kyllä sillä "luulämmityksellä" paranee. Reilun kutosen mieki kutosen vauhtija laahustelin kahessa pätkässä. Kärvistelemisiin....

    VastaaPoista