sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Parilla spakaatinomasella

La Matan mainijota hiekkarantaa.
 
 


Tänää ysiltä liikenteeseen Pinomarin suunnille. Eilen sytkyttelin jo vuoden vanhalla Uutukaisella pikku lenkin. Ekaks rannalle, ja sitä kautta Alzheimerille, ja radanpohjan päähän.

Luonnonpuistoaluveelle en ittijäni nyt hiissannu, ku vanhasta kokemuksesta tiesin, että sajepäivijen jälkeen koko kalusto, ja ukko ois ollu punasenruskeen, paskoo erehyttävästi muistuttavan tavaran peitossa, ja joku ois luullu, et Uunolla on TAAS munkit housuloissa niinko entisellä hiihtäjällä, joka sitkeesti vattatauvista välittämättä jatko reenin loppuun saakka, mut sitte joutu "saviset" kalsarinsa puupinon taskse lumeen survomaan, ja kotija menoansa autossa ja hississä "passailemaan" hajuhaittojen takia.

Henkilön nimmee en onneksi nyt millään muista....heh. Tästä huonomuistisuuvesta on joskus ilmeistä hyötyväkin.

Sieltä jatkoin Crevilenten tietä takasin päin, ja koukkasin La Siestanki vanhalla mörskällä. Meijän kylän tyttöjä ei nyt liikenneympyröissä näkynny, mutta nehän normaalisti työskentelee kolmivuorotyössä, mutta tekkeevät vaan kahta löysijä: ilta- ja yöhukia.

Paitti tuossa tuulimyllypuiston vastapäätä olevassa paikassa. Siinä on sikäli helppo paikka, että ei oo vahittavana liikenneympyrääkään, vaan voipi keskittyvä muihinki tehtäviin. Nytte siinä oli yhellä tehtävänä pyöritellä sateenvarjoo.

Siintä sytkyttelin Carloksen ohitte mörskälle. Illalla käytii vielä Seratonin "päiväkerhossa" jälet parkettiin hiihtämässä, höystettynä parilla spakaatinomasella tanssiliikkeellä.

2 kommenttia:

  1. Tunnen tuon entisen hiihtäjän.
    Tultiin lauantaina Kreikasta ja sattui taas Patella pakki sekoamaan lähtöä edeltävänä yönä. Kävin varmuudeksi viis kertaa posliinilla ennen lentoon lähtöä. Riitti juuri ja juuri Helsinkiin saakka. Onneksi oli kone ajoissa, eikä kolmea tuntia myöhässä kuten mennessä. Muuten meni mukavasti. Ilmoja piteli, niinku Uunolla konsanaan. T:Pate

    VastaaPoista
  2. Miulla on myös semmonen hytinä joskus, että saman näköne "mooses" tuijottelee miuta peilin takkaa. Ilkijä vika tuo takalauvotuksen vuskaaminen etenki reissuhommissa. Pötsi on viisasta saaha novaksi, ja lauvotus pitäväksi ennen lentoveneeseen tälläytymistä. Hyvä, että selvisit, mut miun kannalta ois ollu hauskempaa, jos joku lankku ois pikkusen tavaraa ohi päästänny...heh...koitetaa kärvistellä...

    VastaaPoista