maanantai 26. elokuuta 2013

Suukosken Keitaalla

Näkymä Ossauskoskelta auringon laskun aikaan.

Myö Sitte saatii onnellisesti päätöksee reilun viikon mittane "täyshoitolakierros", joka suuntautu tuonne Rovaneimelle ja lähiympäristöön. Kerittii katsastammaa Yks Ruotsin Haaparannallaki oleva laitos.

Viime viikon puolvälissä Ollin kanssa kierrettii Ounasvaaralla reilun kympin mittane "tasamaalenkki". Olli vielä kepittää Uunon mennen tullen osatehosellaki pumpulla.

Kempeleen puolikkaan jälkee oli kova koitos samana iltana Suukoskella. Kinkerit jatku puol kaheksaa asti aamulla. Tuloksena oli vajaan viikon mittane ripakka ja vetelä sonta. Hirvaalla heitetty lyhkäne lenkki päätyy onnettomasti kävelyyn ja vellisonnan pihistelyyn ja periksiantoon, jonka jouvuin suorittelemaan yhen pumppaamokopin takana olevaan ojaan. Loppusilaus toimitettii luonnosta saatavalla paperin korvikkeella eli heinätukolla, ja tulos oli pikkusen vajavainen ja haju viipyilevän voimakas.

Onneksi sain takalauvotukseni kondikseen ennen loppurynnistystä, joka sekin suoritettii Suukosken Keitaalla. Ennen rynnistystä rynnistin reilun kympin mittasen vauhtilenkin Vammavaaran maastoon keskivauhilla 4:47.

Kovasti kiitoksija kestityksistä Uunon kaikille sponsoreille.

Revontulia Paakkolassa viime viikolla.

2 kommenttia:

  1. Hienon revontulikuvan oot napannu. Kuulostaa muuten tutulta tuo vellisonnan pihistely ja periksianto. Meinaa kyllä vähän suupielet nykiä, mutta tiedän tilanteen vakavaksi. Sattuiko yleisöä kuinka runsaasti? Mullahan sitä oli viimekerralla ainakin tarpeeksi. Eipä mitään...pijätellään. T:Pate

    VastaaPoista
  2. Joo, yritetää pijätellä vielä, vaikka Se ei mukavaa hommaa ookkaan. Oli siinä Yks mummo pyörällä liikenteessä pahimpana pijätyshetkenä, mut onneksi tuo tengaslihas oli vielä vähän omassaki hallinnassa...heh.

    VastaaPoista