torstai 15. elokuuta 2013

Mikkelin Maastojuoksusarja 3/4. 15.08.2013. Tulokset

Se oli Sitte siinä, nimittäi Uunon uus ennätys tuolla reitillä. Edellinen paras rääpäsy oli viime vuoden kesäkuulta, ja nyt ajasta lähti 15 sekuntia ollen nyt 21:26.

Juoksuhan juostaan neljänä n. 1,2 km:n lenkkinä. Ja jos siltä tuntuu, on mahollisuus aina maalin kohilla jättää leikki siihen. Mie oon aina juossu täyvet 4 lenkkijä, ni sillä konstilla kilometrijä kohen, homma tullee kaikkista halvimmaksi, vaikka tuo maksu ei muitonkaan liijan iso liene.

Hommahan lähti taas ekalla kierroksella pikkusen lapasesta 5:15. Toka oli 5:18 ja kolmannella Sitte rysähettii jo maanpinnalle 5:27, mut viimesellä onneksi vielä pinnalla pysyttiin eikä sukellettu enää syvemmälle eli 5:26.

Alussahan losotti vettä rapijasti, mut kolmannella kierroksella ei nesteitä ennää taivaalta tullu, mut Uunon nokka vielä jotaki Kyl valutti. Lämpötila oli +15 asteen huitteilla.

Mie Sitte Antin kanssa tovin jutustelin ja toivottelin hyviä syksyjä ja talveeki koko Mikkelin porukalle, ku todennäköstä on, et nähää seuraavan kerran vasta ens kevväänä?

Tulokset ilmestyy varmaan TÄNNE. (Tulokset-välilehelle).

Kiitos Mikkeliin mukavista kisoista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti