sunnuntai 4. elokuuta 2013

Halkomatehtaalla

HALKOMATEHTAALLA tänään vajaan 4h:n urakka ja nyt hetekalla elpymässä. Tonkimisrojektiaki vielä ruuvan jälkee yritän, jos jaksan?

Nopijasti on tämäki kesä-aika käsistä valunnu. Niin on jo pimmeetä, että kalsareista ei etu- eikä takapuolta erota ainakaa värin perusteella.

Jos loppukesäki mänee suunnitelmien mukkaan, Uunolla ois vaan neljät juoksukisat täällä Perslantijassa juostavana. Miehä oon aikonnu terveystilanteeni sallimissa rajoissa osallistuva vielä Mikkelin maastojuoksusarjan osakilpailuun, Kempeleen maratonin puolikkaalle, Turengin veteraanojen SM-maantiejuoksun puolikkaalle ja Finlandia Maratoonin puolikkaalle. Kaks viimestä on perättäisinä viikonloppuina.

Kesää Sitte jatkan koko talven aurinkosemmissa maisemissa, jos Luoja suo ja Samara sallii.....

2 kommenttia:

  1. Samarahan kyllä salli.
    Täällä Rovaniemellä olisi ollut eilen miesten satanen, sieltä olisi voittaessa saanut samaralle seuraa Lada 1200 muodossa.
    Päiväkävelyllä kaupungilla käydessäni Lada näkyi vielä olevan paikallaan, eikö voittaja ole vielä saapunut maaliin, vai eikö ole selvinnyt ajokuntoon.

    VastaaPoista
  2. Joopa, siintähä ois ruunalle saannu paremman kaverin...kello jo 18 ja lämpöä +25 heh...mukavat kelit senkin jatkuu. Yritän vielä mantereelle pikku sipasulle...

    VastaaPoista