sunnuntai 18. elokuuta 2013

Kempele-Z-Maraton 17.08.2013. Tulokset, kuvia



Eilen juostiin Kempeleen Maraton kommeessa, mut kovasti tuulisessa säässä...

Kisasepustuksen omasta "yrityksestäni" laittelen vasta huomenna.

Joo, Sitte siihe Kempeleen kisaan....on pitänny kiirettä, ni ei oo nypläilemää Oikeen nyt joutannu aikasemmin.

Oma tavotehan oli lähtijä Tän vuuven parasta kyytijä lapikoimaan ja yrittää vuoden parasta aikaa. Lämpöä oli +18 ja tuuli oli navakka 10m/s.

Vuntsailin siinä alussa, että keskivauhti Pitäs olla ilman muuta alle 4:23 ku myötätuulta oli luvassa 14 kilsan kohille...No matkaa lähetii sillä vauhilla, mut meno oli jotenki voimatonta heti alusta lähtijen.

Kovassa myötä/sivutuulessa mäntii kuitenki keskivauhilla 4:20 tuonne 14 kilsaan, josta sitte lähettii peruuttelemaa takasin lähtöpaikkaa kohti.

Siihen 14 kilsan kohille, josta vastatuuliosuus alko, ku pääsin, olin lentää persuksilleni ku niin kovasti puski viimaa vasten ottalohkoja.

Se siitä ennätyksestä...homma oli omalta kohalta pelattu, eikä oikee kelloo enää tarvinnu vilkuilla ku vauhti oli ja tuntu niin perin hittaalta. Maalissa keskivauhti oli hiipunnu 4:26 numeroihin.

Sitä en tiije, oisinko pystynny ennätykseen vaikka ei tuota tuultakaa ois ollu?

Tuiskun Kauko oli ommaa luokkaa, vaikka Paukkosen Markku oli kymppiin asti ollu Kaukon tuntumassa. Uuno oli sarjassa Sitte kolmantena jo Sitte reilusti vauhtikaksikolle hävinneenä. Kauko oli omaan juoksuun Kyl ihan tyytyväine ja pari minuuttija tuuli ehkä aikaa verotti.

Tulosten laskenta ei nyt Oikeen luistannu ja pokaalijen jako siirry puolella tunnilla ja Sitte ku Se alotettii, ni usijassa sarjassa julkasun jälkee niitä jouvuttii vielä jakotilaisuuvessa viilailemaan ja höyläämään paremmi maaliintulojärjestystä kuvaavammaksi.

Loppuilta Sitte ryskettii Suukosken Keitaalla,

TULOKSET löytyy TÄÄLTÄ.

KUVIA lattailen TÄNNE.


5 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. No kovemmassaki vois Kyl olla, mut koitetaa edetä rauhassa. Toivottavasti Torressa nähhää ens talvikautena.

      Poista
  2. Täytyy sitä tuulta syytellä ku ei vaan oo tarpeeksi kuntoa tällasella pullamössövellihousuluuserilla, lähin ennätystä tavotteleen kokomaralta, mutta ei kantti kestäny alottaa toista kierrosta. Kai vielä pitää syksyn päälle kokeilla , josko puoliskan pystyis kohtuullisesti maaliin saakka, Kempeleessä Garmin näytti 21,1km seuvuilla vähän alle 1.27. aikaa. Osoite dataan:

    http://connect.garmin.com/activity/360277583
    (oik.yläkulm."view in metric", niin näkyy kilsat mailien sijaan)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Kyl Se kierroksen viimene kolmannes söi miestä ja Uunoo etenki...Yrttstä vaan kehiin...

      Poista
    2. Kotia ku äsken sieltä Lapinjamporeelta kerkisin, katoin nuo siun väliajat....hieno oli alku....jospa mieki vielä joskus alle 1:30 pääsisin???

      Poista