tiistai 12. tammikuuta 2021

Kaheksanvuorotyö ja kapasiteettiongelma

 

Siistiä ja sileetä päivävuoron jälkeen.

Nyt vasta Uuno osittain ymmärtää nuo kaikenmaailman hankaluuvet, jotka nousee esille kapasiteetin nostosta. Vuos sitten oli varmuusvarastojen varastokapasiteetti paperisten tötteröijen suhteen ihan liian pieni. Siinä sitte hätä- tai muuten päissään jouvuttii selittämää, että semmosista tötteröistä ei mittää hyötyy oo.

No kuitenkii tiijettii, että tötteröitä pitää hommata, ja sassiin lissää ja nostettii ostokapasiteettia, ja ehkäpä taas hätä- tai muuten päissään? Hommat mäni aluksi tötterökaupoissa pieleen, ku ei ollu riittävää valvontakapasiteettia.

Nytte sitte ollaa jo KovikkiVaginoijen hankinta- ja tuikkimisvaiheessa. Edelleen on vähän joka hommassa kapasiteetista uupeloo. Valmistuskapasiteetti ei oo riittävä, kuletuskapasiteetti ei piisaa, ja piikityshenkilökapasiteettia ei oo ja tehohoijon hetekkakapasiteetti on liian pieni. 

Tähän lissään, että Uunon, muijen ja muijanki on helppo huuvella jälkijunassa sen enempi asiaa erittelemättä.

No mie kuitenki jouvun nyt miettimää ankarasti tuota aurauskapasiteetin nostoo huomiseksi. Kapasiteetit käyttöhenkilöstön, kaluston, ja ajankäytön suhteen on ihan tapissa. Pakko varmaan siirtyy nyt kaheksanvuorotyöhön ku kapasiteetit ei piisaa? Valaisinkapasiteetin nostoo pitää myös harkita. Terveyshuollon kapasiteettia pitäs nostaa. Paljon on Uunolla taas mietittävää yöksi. Perhana kyl tää yksinääyrittämine on kovaa hommaa. 

Ps. No ei ihan yksinää. Naapuri on jelpannu mönkijäauralla pari kertaa, ku nuoskasempaa lunta on pukannu. Suuret Kiitokset sinne!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti