maanantai 30. maaliskuuta 2020

Viimestä päivää

Tänää vejellää viimestä karanteenipäivää. Pari viikkonen vierähti tosi nopeesti, ja onneksi terveijen kirjoissa koko aika. Ens yönähän on kyl vielä mahollisuus sairastua. Sitte aamulla on suunta kohti muonituspistettä, jos ei kurkku normaalia karkijammalta tunnu, ja nokan tippuminen lissäänny.

Mukava oli kyl kuulla, että Limingankin suunnalla kaikki on terveinä pysyneet.

Täällä en tuota parannusta enää oo pystynny jatkamaan, kun routa ja pakkaset painaa päälle. Polttopuutäydennys tuli toissailtana, ja nyt pökköö vaan lisää pesään, ni säilyy mökki lämpösenä, eikä sähköpatterit punasena hehku Uunon nokan kanssa kilpaa.

Tännää illansuussa nysvättii työpöyvän runko lauvasta, ja huomenna siihe rätkästää päälle ylimääräne ovi pöytätasoksi.

Torreviejassa olijoille virus-ja tautivapaita aikoja, kuin myös täällä pohjosempana talvehtijoille.

Puhelimen ostoo harkitseville vinkki: Huawei Honor 9 mallista puhelinta ei passaa ostella, jos käyttölämpötila tulee olemaan muutamankin asteen pakkasen puolella...akussa kyllä virtaa on, mutta hyytyy vaan heti (näyttö menee pimeeksi), kun laitteen taskusta käteensä ottaa, ja sitte kyselee kaikki maholliset Pin-koodit. Miulle on käynny sama homma useamman kerran. Laitteessa lienee sisällä kesälaatukomponenntteja, jotka ei toimi ainakaan täällä "karhurajalla".

2 kommenttia:

  1. Mulle taasen jatkettiin karanteenia 13.5 asti että silleen pirttipäiviä kertyy.
    Tänäänkään ei viitsinyt muuta tehdä kun maata ja syödä, jotenkin masentaa koko touhu.

    VastaaPoista
  2. Kyllähän tämä viiruksen perhana pisti kaikkien suunnitelmat vähintäänkin uusiksi, ja hengenki ahistusta aiheuttaa varmasti, jos sen jostaki itteensä saa imastuu. Heräsin taas tuohon pahimpaan aikaan, eli kolmelta ja tän yön unipelit on pelattu, ja tää tietää sitä, että silmät ristissä päiväaika kävellään väsyksissä...kärvistelemisiin.

    VastaaPoista