sunnuntai 29. maaliskuuta 2020

Uunon saalis

Uunon aamupäivän "saalis", repullinen silkkaa sontaa.

Saaliista vois päätellä, että sontaushenkilö on vetassu Nortti-askillisen tupakkia, sitte perään Mynthonit huuleen, ja keppana kitusiin... Uuno on iän karttuessa erikoistunnu nököjään toisten kasaamien sontaläjien siivoukseen. Heh... Siinä työssä ei oo kunnian kukot, eikä muutkaan linnut Uunolle laulannu, eikä ymmärrystä, eikä muutakaan kaipaamaani tukee herunnu. Siihen on Uunon ollu tyytyminen.

No tuskin tästä tän aamusesta vajaan kympin saalistusretkestäni syytteeseen joutuu...ja jatkan todennäkösesti tätä rikollista keräilyäni myös jatkossa, vaikka mökkikunnan jätehuoltokuormitus vähän lisääntyykin näijen saaliideni verran.

Kolleegan kanssa vaiheltii vähä posteja ja tultii kyl siihe tuloksee, että luvassa on rökäletappio, jos ei mitään ihmejuttua ilmaannu sitä estämään.

Tännää on muonaosastolla luvassa kaalikeitto, kun alkaa kohta kauppaan tulla tarve. Tiistainahan tää miun karanteeni loppuu, ja alkaa sitte varmaan uus pelkokaranteeni heti perään... Jatketaan sitkeesti vaan kärvistelyä...Ja liput vaan salkoon muuallakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti