torstai 12. maaliskuuta 2020

Ainstainin ajatuksia

Kuva aamulenkiltä.

Nyt käi taas köpelösti. Nuo Albertin (sukunimi muistaakseni Ainstain, suomeksi kirjotettuna) ajatusten mietiskely ei oikeen Uunoille sovi, varsinkaan yöaikana. Siinä mänee helposti koko yö, ja hyvä uniaika hukkaan, ja seuraavana päivänä sitte notkutaa silmät ristissä tai ainakin puolitangossa koko päivä.

Sillee nyt taas Uunolle tais käyvä? Ei auttannu muu, ku ruveta keittelemää kahvii keskellä yötä. Kello on jo yli yhen täkäläistä jälessä olevaa aikaa.

Paria piisiä hinkasin neulan tylsäksi Juu-Tuupissa. Toine oli tuo Cris Rean Road to Hell, jonka sanoma on kyllä selkee, ja suuntaa antava mihin tässä mänössä ollaan, ja toinen oli "Kotkamiesten" Kalifornian Hotelli, jonka sanotus on kyl mainio, ja erityisesti nuo yöportsarin viimoset sanat mietityttää, ja niillä lienee laajempi merkitys ja hyvin sopivuus myös monen "kurrepyörässä" ja "löysässä hirressä" roikkuvan elämänmenoon.

Mie jatkeskelen tätä kahvin lipittelyä, mutta toivottavasti ei huomennakaan jää väliin tuo aurinkokaverin nousun hetki.

2 kommenttia:

  1. Kaima-ystäväni. Iltalehti kertoi, että Torreviejassa kaupan hyllyt on tyhjinä. Tarkasta nyt jääkaappisi, että siellä on treenaamiseen tarvittavat eväät. Koeta pärjätä.

    VastaaPoista
  2. Joo.. Kyllö huomasin jo toissailtana vajetta lihatiskillä ja munaosastolla, mutta kyllö siellä muuten hyllyt vielä notku entiseen malliin.. Ihmiset vissii pelkää, ettö lehmät ja kanat kuolee ennen meitä...Uuno osti kassiin normalit muonat, ainaki toistaseksi. Kyllähän tuo tilanne on tihenemään päin, ja rajotuksia tulee lähes varmasti.. Siellä on sitte tää sama ruljanssi esissä vähän viiveellä, eli just sillo kun(jos) täältä palajan... Pärjäillään!

    VastaaPoista