keskiviikko 11. maaliskuuta 2020

"Optimistic man" ja viruminen

Aamulenkiltä kuva. Parque Molino del Aqua.

Kovasti on ollu tekemistä, joka päivälle, ja siks ei tänne tekstijä oo ilmaantunnu. Nytte tässä iltapuhteeksi meinasin jotaki kirjailla.

Aamulla lähin pikkuselle juoksu/kävelylenkilleni, ja heti tuossa portilla jäin suustani kiinne. Ranskalaine Pfelippe siinä ootteli kyytiä. Juteltii siinä vartin verran aluksi tankeroespanjaksi, ja sitte ko jutut mäni syvällisemmäksi, vaihettii kieli engelskaksi sanavarantojen vähyyden vuoksi.

Vartin maailman parantamisen jälkee tuli jo Pfelippen kyyti, ja Uuno alotti hölkkäilynsä. Lähtöhetkellä Pfelippe toivotteli Uunolle hyvää päivän jatketta, ja sano, että "juu aar optimistik män"... Heh, melko mukavasti sanottu, varsinkin kun Uunon motto, on aina ollu, että "pojat, tästä myö ei selvitä".

Tuon viruksen "viruminen" jo vähän maapollan joka nurkassa aiheuttaa jo kovasti vaivaa täälläki. Mie yrittelin eilen ilmotella Kakee ja miuta puolimaratonin kisaan tuolla Alcazaresissa... Eipä onnistunnu, vaikka aikaa piti olla tuntikaupalla viimeseen ilmottautumisen hetkeen. Oli vaan sivustolla maininta, että ilmottautuminen keskeytetty järjestäjien toimesta.

Siinä ei mitään viruksista puhuttu, mutta tänää tuli postilaatikkoo viesti, että on vähintäänkin "siirretty, aplazada" tuo tulevan sunnuntain Murcian  Torrealtan 7km:n kisa. Meijän kohalla se kyl tarkottaa, että "peruttu, cancelado" ... Heh... Sinne mäni 8 euroo “kansanterveydelle". No kyllä ne meijänki rahat varmasti mänee nytkin hyvään asiaan varmaan, vaikka miul ei tietoo nyt siitä oo mihin osa rahoista kerätään, eikä tuo rahamäärä viel PA-Uunookaan kaada.

Kisasivustot ei oo nyt kaikilta osin ajantasalla... Lienee sillee, että nyt kaikki kisat siirretään tai perutaan... Elchen pailman vanhin puolimaratonikin on "siirretty" tuleviin aikoihin.

Lintulenssu ei Uunoo nitistänny, mutta nähtäväksi jää nitistääkö tää jo "leipäepidemiaksi-pan epidemia" julistettu Korona?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti