sunnuntai 29. syyskuuta 2019

XVII 10km y 5,8km Villa de Rojales. 28.9.2019.


Reilu viikko on jo vierähtänny näissä helteisissä ja mukavissa maisemissa. Ite oon kuitenki suurimman osan ajasta hikoillu ja köhinny Suomesta mukanani tuoman lenssun kourissa hetekalla vällyjen välissä, eikä vieläkään tuo hengitys- eli keuhkoelinosasto oo täysin toipunnu entiselleen....räkää tulee ja köhä jatkuu.

Ylläesitetystä syystä jäi tuo eilen juostu Rojalesin iltakymppi numeronhakuasteelle iteltä. Juoksemaa en lähtenny, vaan ajelin hiljakseen pyörällä kisapaikalle, hain juoksijan bolsan, ja luikin pitkin nurkkia tappiomieliala päällä ja niskat kyömyssä. Kolleegatkaan  ei nyt voineet osallistua. Bolsa sisälti mm. Lippiksen, teknisen paidan, pyyhkeen ja muuta syötävää ja juotavaa.

Keli oli kohilaan katsojien kannalta +25, ja täysin aurinkoinen ja lähes tuuleton. Kovasti mieli ois tehnny iteki jäähä lähtöö oottelemaan ja osallistumaan, mutta keuhko-osasto ei Uunon ajatusta kannattannu. Muuten tää on kyl tunnelmien ja kaiken muunkin puolesta yks parhaista kisoista!

Segurajoen uoma oli vieläkin pullollaan vettä parin viikon takasen kaatosateen jäliltä.


Kovasti oli porukkaa. Koko puisto tupaten täynnä väkeä. Oli meneillään nuorempien juoksijoiden lähtöjä...niitä hetken seurasin, otin muutaman kuvan, ja sitte lähin sotkemaan kohti Benijofaria ja Torreviejaa.

Viikon päästä olis Doloresissa seuraava hyvä mahollisuus osallistua. Sekin on iltakisa, ja jos Kankeella sinne jäykistelen, on tiedossa säkkipimeää yöpyöräilyä 25km:n verran paluumatkaksi, ja menomatkalle saman verran hikistä päivänpaistejäykistelyä. Välissä 7km:n kilpajuoksu.

No pitää ootella vaan rauhassa kunnon huononemista ja keuhko-osaston kehitystä.

TULOKSET löytyy TÄÄLTÄ.

2 kommenttia:

  1. Nythän se kunto lähtee nousuun, kun olet päässyt hyviin treenioloihin. Paranemista.

    VastaaPoista
  2. No toivotaa, että lähtee! Hetekalla makoilu ei kuitenkaa paljo pulssia kiihyttele...heh...kohtahan teillekin aurinko paistelee. T.uuno

    VastaaPoista