perjantai 20. syyskuuta 2019

Satunnaistarkastus


Kovasti on ollu turaamista viimeset kaks viikkoo välivarastointipaikan ja monen muun sopan hämmennyksessä.

Vähän liikaakin tuli intoiltuu vasaran, sorkkarauvan, lapion ja rautakangen jatkeena, ja väliaikana äitin umpisolmuja selvitellessä. Sillee, et sain ranteeseen jännetupen tulehuksen.

No kyl mie sitte kerkisin suurinpiirtein kakki sotkee, mitkä pitikin, ja pääsin lähtemään tänne lentoveneasemalle kökkimään ajallaan.

Unet jäi vähiin, kun oli aikanen herätys ja jälkikasvu ohjasti meijät perille Rusinanten kyyvillä.

Saatii kaikki pöytäyspassit ja laukkulipukkeet masiinasta ulos, ja nakeltii veneen ruumaan menevät matkalootat skannauksen jälkee johonkin.

No sitte siihen turvatarkastukseen. No Rouva-Uuno mäni eellä ja sehän joutu tietysti syyniin, ja mie jo kerkisin luulla, että mie pääsen täl kertaa ilman "erikoiskohtelua", mutta en päässy. Sirramasiina oli nyt hiljaa, eikä punanen syttynny, mut sitte ku aloin kahta muovilaariani tyjentämään, virkailija kysy miulta, että onko tämä teidän, ja näytti miun toista muovikiukua sormellaan.

No miunhan se oli ja myönsin asian, ja sitte virkailija sano, että "satunnaistarkastus", ja nappasi miun toisen muovilaarin lähes jokakertaseen "satunnaistarkastukseen"....heh...minnuu nauratti, ja sanoin, että kyl tää tarkastus on lähes jokakertasta, eikä satunnaista miun kohalla.

Miullahan oli laarissa pari lompakkoo, pilleri, pari puhelinta, lisävirtakähde,  vihree kassi ja vyö.

No eihän sieltä mitään asiatonta kuitenkaan löytynny, eikä paljo asiallistakaan...myö jatketaa tätä kökkimistä edelleen...

2 kommenttia:

  1. Mikähän tuossa satunnaistarkistuksessa on linja,kun se tuntuu osuvan samoihin tyyppeihin? Vanhemmalla iällä olen innostunut reissaamaan,olisko tässä vasta 6-7 matkaa takana ja joka kerta olen saanut kunnian päästä syyniin.
    Viimeisin oli käsimatkatavarana olevan repun tarkastus pyyhkimällä. Uunomaisesti tokaisin että kohdallani satunnaistarkistus on vakiintunut käytäntö.Sen verran tarkastaja mulkaisi,että jatkossa täytyy pitää suu kiinni. Toki työtänsä tekevät ja toimivat tietyn kaavan mukaan ja itsellä on kunnia olla siina kaavassa tärkeänä osana.

    VastaaPoista
  2. Heh...kyl se saattaa liittyy tuohon naamatauluun, ja ennen sitä tarkastusta oleviin omiin tekemisiin? Ite on aina jotenkiinhottava olotila, kun tietää olevansa epäilyksen alainen...

    VastaaPoista