lauantai 22. syyskuuta 2018

Uuno i Cuarenta


Eile aamupäivällä lähettii Torreviejan markkinoille. Siellä alkuverryttelynä muutaman kojukorttelin kierroksella tarttu kassiloihin kilo viiniräpylöitä, pottuja, salaatin lehdyköitä ja puikulatomaatteja.

Mie lähin sen alkuverryttelyn jälkee sitte raahaamaa niitä mörskälle, ko tuo tihijään tungetuilla markkinakavuilla kiihyttely ei oo oikein miun laji. Mörskällä mie sitte tei muutamia pakollisia askareita rättilöijen kanssa, ja lähin ajelemaan Guardamariin vakiolenkin Kankeella.

Pinomarin jälkeinen liikenneympyrä oli ilman vahtia, mutta tuoli oli paikallaan. Mie en kuitenkaa jäänny kattomaan, toimiiko liikenne ympyrässä ilman vahtia, vaan jatkoin polkemista sitä seuraavaan ylämäkkeen.

Ajoin sitte heti ekasta mahollisesta paikasta Guardamarin merta lähimpänä olevalle kavulle. Autoja oli kadun molemmat puolet ihan täys, ja kadun päästä en nyt rantaan ajellu, minkä ylleensä teen vähemmän väen aikaan, vaan koukkasin muutaman korttelin ylemmäs ja laskettelin Puolikkaan maalialueen läpi palmupuistoon.

Ajoin palmupuiston lävitte Majakalle, ja siitä Segura- joen vartta Masimasin kaupalle. Patonki ja pari tölkkiä juomista makso Uunon i Cuarentan -verran.

Eväijeni kanssa rymistelin Seguran varteen niitä mutustelemaan ja ryypiskelemään. Ryypiskelyn ja mutustelun jälkee ajelin Guardamarin keskustan kautta takasin suunnillee samoja jälkiä. LaMatassa koukkailin nyt liikennesääntöjen mukasesti, ja Aromatica puiston kiersin toiselta puolelta.

Hyvin hyyti rungon nestehukka ja väsymys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti