maanantai 24. syyskuuta 2018

15k, 14k, Bahia Blanca ja AIKA


Kiirusta piteli tännäänki. Eikä tän päivän aikana hetekelle viel näytä kerkiivän. No uinutaa sitte pitempää aamulla, jos jaksetaa?
Käytii aamupäivällä "Peltomarkkinoilla". Mäntii pyörillä ja tuota "oikotietä" pitkin toisen suolajärven vieritse Kankeella ja Uusimmalla.

Mie lähin melkee heti sytkyttelemää takasin ko rättilöijen punkamine ei oikee sykähytä. No siintä keräsin 15 kiloo pyöräsytkytystä.

Sitte mörskälle, ja valmistautumaa kuuman iltapäivän päätapahtumaan, eli luonnonpuistokyykkäykseen. Vettä, ja muuta juomaa kurnuttelin kamelin lailla, ja sitte keykäset kesävermeet niskoille ja kantapään teippauksen uusinta ja mänöksi.

Kovasti oli hikistä homma, mutta luonnonpuiston vesipisteelle sain itteni hilattua. Siinä vilvottelin itteeni muutaman hetkosen ja täyttelin vesiputelini. Jatkoin sitte puistikon päähän, ja siellä venyttelin vakijosetin. Ja sitte takasin viijen kilsan päässä olevalle vesipisteelle. Kilsoja oli jo takana 13 kiloo. Pulukoppijen mäki jäi juoksematta...heh...huippasi jo senverta sekopäätä. Vielä yhen kilsan verran juoksin Quironin ja mörskän kahen kilsan välimatkalla.

Pieni elpyminen mörskällä ja vähiten likanen paita ylle ja puhtaat kalisongit alle, ja vihannespitosen muonituksen jälkeen valmistutumaan Bahia Blancan jytkeeseen. Siellä essiinty Pepe Navarro. Oli laulumiehiä enempi ku Uuno, ja siellä vierähti reilu kolmetuntinen.

Mörskällä sitte yökahvit helttoihin ja kohta hetekalle. Paljon tuli tehtyy, mutta loppu taas kerran se eläkeläisellä vähiten oleva, eli AIKA.

2 kommenttia:

  1. Juu, liian vähän on aikaa. Oli aivan loistava tuo sunnuntainen karttasi selosteineen.

    VastaaPoista
  2. Hyvä jos apua on, vaikka sie taisit jo nuo kaikki paikat tietääkin....tännää iltasella tuli vähän vettä niskaan ja erityisesti nilkoille. Esteri oli jostaki Uunon jutustelusta vähän varmaan ottannu nennäänsä...ei maha mittää. T.uuno

    VastaaPoista