perjantai 29. syyskuuta 2017

Mierda

Viime yönseutuna tuli valvottuu kolmeen saakka. Kyökin kahvinkeittimessä tirahti usijammat kahvit.
 
Pääsyy valvomiseen oli kyl varmaan vanhuus ja säännöllinen elämänrytmi, johon ite ajoittain sorrun päivittäisen parin-kolmen liikuntasessijon tuottaman väsymystilan takija.
 
Toinen syy oli taas varmaan kaljuuntuvaa päälakeani vaivaavat "Mierda"- ajatukset. Espanjan "avainsanasto" alkaa olla jo hyvin hallinnassa. "Pierut", "pimpit" ja muu asiaan liittyvä on syytä opetella ihan ekana, ni tietää mistä naapuripöyvissä puhutaan. Tää "Mierda" kuuluu siihen samaan "avainsanastoon".
 
Se jäi mieleeni yhestä uutislähetyksestä, kun haastateltiin vanhaa ja sairaalloisen olosta politiikkoa Jordi Pujolia. Jordi tokasi siinä haastattelussa miun korviin tarttuvat suunnilleen seuraavat sanat: "Toda la mierda del mundo para mi", joka todella vapaasti Uunon käännöskoneesta ulostettuna tarkottaa:"Kaikki maailman paska miun niskaani"....heh...mukavasti sanottu.
 
Tänää "välipäivänä" jäi liikkumiset pariin pyörälenkkiin. Eka kympin pätkä tuonne toiselle puolelle "kylää" La Valetan suunnille, ja toka auringon laskun aikoihin tuonne luonnonpuiston, radanpohjan ja Alzheimerin ja keskustan suunnille. Toiselle tuli matkaa 22 km ja rapijat.
 
Siinä oli tohelointia ihan tarpeeksi tälle päivälle. Vielä on ruvettava ropeloimaan kahvinkeitintä tulille, ku uni ei meinaa silmiin iskee millään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti