sunnuntai 24. syyskuuta 2017

7ª 5K y 10K Villa de Redován. 24.9.2017

Hulppeita Redovanin kisamaisemia.

Ekat kisat tuli tänää "korkattua", tosin jatkoin ite uunoiluani katsomon puolella, ja samalla tyylillä jatketaan useampi viikko parhaassakin uunovisiossa. Kisathan oli Redovanissa, jossa Uunoki on nilkutellu useampana vuonna aikasemminkin.

Hannen varassa oli nyt meijän menestys. Hanne oli ilmottautunnu kympille. Toinen vaihtoehto ois ollu 5km. Ilmahan oli tyyni ja asteita jo liki 30 kisan alussaki. Osanottajia molemmilla matkoilla kolmensaan kieppeillä yhteensä.

Jore ja Hanne ennen kisaa.

Numeron haku oli helppo homma ja Uuno rutisi muutaman espanjalaistutun kanssa rautalankavyyhti takataskussa. Tiukan paikan tullen ku sanavarasto käi niukaksi, siintä oli hyvä väännellä erilaisia kuvioita verbaalisen esityksen selvennnykseksi.

Hanne sai numeron ja mäntii kahvikipollisille maalialueen lähikuppilaan. Sitte jo Hanne mäni verryttelemää ja myö valmennuspäällikön vastuullista virkaa toimittavan Joren kanssa lähettii juoksureitin varrelle sopivia passipaikkoja katastelemaan.

Redovanin kisan maalialuetta.

Kisa saatiin tarttailtua ja ripijäjalkasimmat kiihytteli keulilla. Moneen otteeseen veihettiin paikkaa myöki kisan edetessä ja hyvin näytti Hannellakin jalka nousevan helteestä huolimatta. Juottopisteitä ei matkan varrella ollu, ainoastaan maalialueella vitosen kohilla sai vilvottavaa ja kurkun kovasti huutavaa vettä.

Kisan lopussa siirryttii maalisuoraa edeltävn mutkaan kattomaan juoksijoijen loppukiihyttelyitä. Hanneki tuli hyvävoimasena maaliin. Kaheksasta ysiin, kun mäntiin vähän ylämäkeen, oli ollu kisan huonoin vaihe. Muutenhan reitti on tasainen ja juostaan kahtena lenkkinä kylän katuja kieriskellen.

Hannen aika oli 51:56, ja ajallaan Hanne oli komeesti kakkosena.

Kisan jälkee Hanne kipasi hakemaa huolto-osastolle kaljakipot janosten nielujensa alle. Siinä sitte ruvettii oottelemaa pystijuhlia. Ripijästi tuli tulokset ja juhlatki siitä kohta rupes pikku hiljaa alkamaan.

Onnittelut Hannelle!


Hanne "pystityksen" jälkeen kunniakorokkeella espanjalaisten saartamana.

Kiitokset myös Valmennuspäällikölle kun sain mukana olla, mukavassa seurassa ja ilmassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti