lauantai 30. syyskuuta 2017

Aamutoimia


Heräsin aamulla kuuven maissa. Kahvit tulille ja yhen Diggestiivi-keksin voimin lähin parvekkeelle kattelemaan kahvituksen jälkee auringon nousua.

Sitte nousin iteki Kankeen selkään ja lähin huvikseen pyöräilemn ja kattelemaan toisten aamulkijoijenki liikehtimisiä.

Kovasti oli hälkkääjiä ja muitaki höperöitä miun lisäksi liikuskelemassa. Keli oli mitä mainioin ulkoilemista ajatellen. Lämpötila oli jökötyänny eilisissä iltalukemissa koko yön eli +22:ssa.

Ajelin rantaan ja siitä Nobelia pitkin Masalle ja siitä ales LaMatan puolelle. Koukkasin alamäjen alla rantaan ja vetelin palkeisiini lämmintä ja kosteaa meri-ilmaa. Palkeet ja kallo siitä tykkäsi kovasti.

Siintä sitte jatkeskelin rantaa pitkin LaMatan "lankuille" asti. Siinähän ei pyörällä sais ajella ja mieki koukkasin siitä Pariisille. Lankutuksen alkupätkähän on nyt saatu korjattuu, ja lankkujen tilalla on nyt laatotus.

Siintä hinkkasin takalauvotustani Moreran Kallee pitkin, ohitte Parque Molina del Aguan puistikon kohti LaMatan keskustaa. Keskustasta kiihyttelin luonnonpuiston portille ali 332:n ja sitte hidastelin kilometrin mittasen sepelikkoylämäen pulukopeille. Entisen San Jaimen eli nykyisen Quironin sairaalan ohitte ja 332:n ylitte, ja siitä kohti uimahallija. Siitä sitte taas Manchaa myöten yli Pariisin ja edelleen Jellona-kujalle ja mörskälle.

Täällä sitte homma jatkuu syöpötellen ja juopotellen ja rättijen pesulla....heh...ja sitte on esissä se mukava noin 5 minuuttia kestävä rättien kuivatus yläterassin kaivatusnyörillä.

Illalla on tarkotus tehä sitte muuta ja siintä lissää ehkä tuonnempana?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti