sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Kymijokiviesti 10.06.2017

 
Kymijokiviestin mitalistijoukkueet v. 2017:
 
 1. Kymen Vartiointipalvelu Oy
2. Uunon Ontuva Elämä
3. Fixus Team
 
Uunon Ontuva Elämä II,
Juha M. ja Mikko I. vaihdossa 5.

Markku V. kiihyttelee loppusuoralla maaliin.

Uunojoukkueet sai juostuu nyt kuuvennen Kymijokiviestin. Kokonaismatkahan viestissä on 68,7km, jaettuna kaheksaan 6-13km:n mittaseen osuuteen. Meillähän oli nyt toista kertaa myös toinen joukkue mukana kisassa. Tulokset oli ihan loistavat. Ykkösjoukkue paransi parin vuoden takaista ennätystään yli 8min, ja kakkonen saatiin nyt ekaa kertaa maaliin yhen naisen ja seittemän miehen voimin. Siinä mielessä kakkosenkin tulos on ennätys. Viimevuonnahan Jarmo I. juoksi yhen pätkän myös kakkosessa.

Ykkösjoukkue juoksi nyt yli ennakko-odotusten, ja sijotuksena toinen sija. Sinne jäivät nyt taakse monivuotiset kilpakumppanit: Korjaa Meidät (FIX-US), Janatuisen Professorit (JANA-PRO), ja Porvoossakin ne on Urheillu, Karjalassa Prikaattia pijelly ja Anjalassaki ne yritti yhteen Liittyä, mut nyt oli Uunon porukat silkkaa rautaa.

Kokonaiskisanhan voitti ylivoimasesti Sakkaran Jannen porukka: Kymen Vartiointipalvelu Oy lähes puolen tunnin erolla Uunoihin.

Kelihän oli kosteen nihkee alta parikymmentä lämpöö, mutta aurinkopaikoilla kuumahko.

Kaisa alotti kakkosjoukkueen viestin, ja oli nyt ainoa nätimmän polven edustaja Uunojoukkueissa. Hyvin mäni alotus ja alkukiihytyksen jälkee suoran päässä hymyssä suin jatko juoksuu.

Teemu alotteli ykkösjoukkueen viestin. Kovaa oli kyyti ja mukavasti vaihtoon. Ens vuonna jos tahti säilyy samana juostaan vieläkin kovempaa.
 
Esa P. jatko ykkösen viestiä. Vaikeutta ja vaivoja on riittänny, mutta hymy ei hyydy. Hyvällä sykkeellä vaihtoon. Hyvä Esa ja kiitokset taas.
 
Mika M. lupautu myös juoksemaan nyt kakkosessa ja lyhyemmän pätkän. Mikan nykynenkin vauhti ois piisannu ykköseenkin. Ehkä ens vuonna? Kiitokset Mika kun mukaan tulit jelppimään.
 
Antti K. oli myös nyt ykkösjoukkueessa "paljon vartijana" ja vastuun kantajana. Pisin pätkä, ja takuuvarmasti Antti homman hoiti kotiin ja sijotukset nousi.
 
Kakkosjoukkueessa Soini P. kanto vastuun pisimmästä pätkästä. Hyvin mäni. Kiitokset kun lupauvuit pisimmän pätkän juoksemaan.

Ykkösen nelospätkän juoksi Mika S. Takuutyöskentelyä Mikalta. Kiitokset suuret.
 
Arto P. juoksi kakkosen nelososuuden. Mukava oli saaha Arto mukkaan tänä vuonna. Jokunen kerta on jo aikasempina vuosina yritelty. Arton takavuosien ansiot on Uunon muistissa vieläkin. Uuno ei uunoilultaan saannu parempaa kuvaa Artosta aikaseksi. Anteeksi! Kuva on vetastu Uunon hatarasta ulkomuistista, ja sehän ei ehkä parasta eikä toisiksparastakaan luokkaa enää oo. Sisämuisti vielä jotenki pelittää. Kiitokset Artolle ja ens vuonna uuvestaa paremman kuvan kera.
 
Markku K. on myös Uunojoukkueijen kantavia voimahenkilöitä. Hitsi ku sais Markun vielä innostumaa tuosta "Pitkänmatkanjuoksusta", ni kokonaisaika parantusi muutamalla minuutilla. No eihän tää nyt tosin kenekään aktiivijuoksijan ykköskisa ehkä oo, ja jokahinenhan ite meistä parhaiten tietää mikä itelle parasta on. Kiitokset suuret myös Markulle.
 
Juha M. oli nyt ekaa kertaa mukana. Hyvin taittu kakkosessa vitososuus. Toivottavasti kokemus oli mukava ja ens vuonna taas mukaan. Kiitokset Juhalle. Toivotaan, että juoksuintoo piisaa jatkossakin.

Jarmo I. kanto nyt ykkösessä myös suuren vastuun. Heti tuli lupaus hoijella toiseksi pisin osuus. Keskitahti parani yhellä sekunnilla, ja taktiikka toimi ihan tarkalleen alkusuunnitelman mukasesti. Hyvä Jarmo ja kiitokset.

Mikko I. oli heti valmis juoksemaan toiseksipisimmän osuuden kakkosessa, ku näitä osuuksia vekslailtii. Mikkoo ei tarvi mukaan paljoo houkutella, jos on kyse mistä tahansa liikunnasta, vaikkapa sekanelinpelipainista. Kaikki onnistuu Mikolta. Kovasti kiitoksia taas kerran.Esa K. yllätti nyt erittäin positiivisesti. Juoksi ykkösen seiskaosuuven ja kovalla kyyvillä. Jos tahti ja terveys samana pyssyy, ja intoo on enski vuonna "uunoiluun", ni Esalle pittää ettiä pitempiä pätkiä juostavaksi. Nyt oli lyhin, ja se oli selkee Uunon tyrä.

Pasi P. hoiteli nyt. seiskaosuuven lisäksi kakkosjoukkuveen koortinointija hyvällä menestyksellä. Uunon sisämuistissa on vieläki tuo muutaman vuuven takanen Suijankosken juoksu, jossa Pasin loittonevaa selkää haikeesti kattelin. Pasi on myös aina valmis joka hommaan ja vähän enempäänki. Kiitokset sinnekin.
 
Juha on ja ykkösjoukkueen "luottoukkoja", ja hoiteli nyt ankkuriosuuden. Juhan intomieltä ja paloa ei ikävuodet oo taltuttannu yhtään. Kunto on kohillaan ja täyttä rautaa. Mallikkaasti kakkosena maaliin. Kiitokset Juhallekin.
 
Tapio V. oli myös ekaa kertaa remmissä. Tapsa hommasi myös Juha M.:n juoksemaan. Tapsa juoksi kakkosen ankkurina. Tulos oli mainio. Kiitokset Tapsalle ja vuoden päästä uuvestaan.

TULOKSET ja paljon muuta sälää löytyy Kymijokiviestin sivustolta:
http://www.kymijokiviesti.fi/UUNO KIITTÄÄ!!!
 
 
 

 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti