torstai 22. kesäkuuta 2017

Jannen Iltalenkki 21.6.2017

Ola ja kisaisäntä Janne.
 
Käytii eilen kattelemassa mukavaa juoksutapahtumaa Elimäellä Olan visiitin päätteeksi. Mökillähän myö möyrittii ja sajetta pijäteltii usijampi päivä. Elimäellähän juostiin Jannen Iltalenkki. Janne ja Vessu oli pistänny palkinto-, tarjoilu- ja kaikki muutkii pöyvät notkolleen erilaista kamaa, eikä jo vähän juoksuruosteessa oleva Kymen Kynnysremontit- virman voimaton kaksikkokaan tarjoiluista paitsijoon jäänny. "Piikkikahvit" ja -piirakat vilahti liukkaasti masuihin. Suuret Kiitokset! Kisamakkarat mäni ilman piikkiä ja arpoja ostettii molemmat kympillä kannatuksen vuoksi. Olan kellovalikoima lissäänty yhellä kuin myös Uunon vajavainen perspuolialustavalikoimakin.
 
Perinteijen mukkaan alussa juostii useita lastensarjoja. Niissä oli tekemisen meininkijä.
 
Sitte alettii valumaa kympin lähtöpaikalle, ja ohiteltii polkujuoksunki lähtöpaikka. Se valumine kesti meiltä muutaman sekunnin liijan kauvan, eikä siitä muuta keritty näkemää ku lähön takarivin persoonijen takalauvotukset. Sitte käännyttii ja valuteltii ittemme lähtöpaikalle takasin.
 
Siellä oli Aarne Tenkanen ja orkesteri vetämässä rokettia ja rollia raktorin . Hyvin pojat veteli tuttuja piisejä ja väliin lensi huulikin mukavasti.
 
Lauri Olli-Tervo oli myös paikalla ja kovasti oli ponsoroinnu palkintoja ja moni muukin virma.
 
Sitte jatku nuorempien sarjojen pyttyseremoniat Vessun ja Anne-Marin joholla. Pienemmille oli varmasti mieleenpainuva hetki.
 
Sitte jo alkoki tulemaa kympin kisaajia lähtölakanan alituspaikalle.
 
Jukka. M40-2.
 
 
Hannu. M50-1.
 
Antti. MYL-10.
 
Esko. M60-1.
Jari. M50-2.
 
Jarno. M40-3.


Jarmo. MYL-12.
 
Kari. M40-4.
Marko-Tapio. M50-5.
Juha. M50-3.
Esa. M50-8.
 
Auvo. M60-2.
Soini. M60-3.
Kauko joutu nyt keskeyttämää.
 
Juha. Hölkkä-2.
 
Juha. PolkuM-7.
Janna. PolkuN-1.
 
Tässä vaiheessa Uunon vasarasta loppu isku, eikä loppukinkerilöistä mittää kuvia ennää saannu. Olan ottaman kuvan vielä tähän kuitenki linttaan:
Jarmo, Antti, Juha ja joku outo makkaransyöjäki änkesi vilmille.
 
 Mukavaa oli varmasti kaikilla. Suuret kiitokset Jannelle, Vessulle ja koko kisaorkanisaatijolle!
 
Ja Olalle visiitistä...heh...tuoho Kymen Kynnysremontit- virman asijaan joutuu kyl vielä palaamaan myöhempänä ajankohtana.

TULOKSET löytyy TÄÄLTÄ.
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti