lauantai 24. kesäkuuta 2017

Kymen Kynnysremontit laajenee

 
Vasta perustettu Olan ja Uunon virma: Kymen Kynnysremontit laajentaa toimialaansa. Lupaavan alun ja kasvavan tilauskannan innoittamana ollaan harkittu myös virman nimen muuttoa. Ajateltiin vaihtaa nimeksi Kymen Kynnys- ja Rappuremontit.

Rahavirtojen kasvava renti on ajateltu ohjattavaksi rekisteriin, jonka hallinta on vain meillä itellämme, kun tuo lakikin sen nykysin sallii. Siihen ei nyt verottajallakaan oo mitään sanomista.

Eka rojekti tehtiin päivänvalossa, mutta toinen ja paljon tuottosampi tekastiin pimijänä ja ottalamppujen valossa, ja patterijen loputtua ihan "käsikopelolla". Riimaa pukkasi kuitenkin ja työn tilaaja oli meijän työn tulokseen erittäin tyytyväine.

Tilauskirjat oli niin pullollaan, että Ola joutu piipahtamaan täällä etelässä ruuhkasumaa ja saunan rappuja purkamassa, vaikka Ola onkin Pohjoi-Suomen aluejohtaja.

Uunon vastuualueena on Eteläisempi Suomi.

2 kommenttia:

 1. Niin oli kiireinen remontti ette kerinnyt edes silmälasia päähän laittaa.
  Lamppujen patterit kannattaakin käyttää loppuun ennen homman valmistumista, menee kontroolista paremmin läpi kun näkyvyyttä on rajoitetusti.
  Tosin meillähän pukkaa aina priimaa, vaikka vain keskinkertaista yrittäisikin.
  Palkkiot aina osakkeina ja hallintarekisteriin, sinne Sipiläin ja muiden rahamiesten seuraksi.

  VastaaPoista
 2. Jep, niin oli. Rivakka tahti ja urakalla painettii koko souvi viimosee piikkii saakka. Hyvä on tuo hallintarekisteri juttu ku kaikki saapi pimittää "laillisesti". Miteköhä Valtijon putjetille nyt käypi? No sehän ei meijän murhe oo, ku "viisaammat" on lakitekstit nysvänny. Kiitokset ruuhkasuman purkuvisiitistä. T.uuno

  VastaaPoista