lauantai 4. maaliskuuta 2017

Ulostautumisreissu

La Matan "Mölinä-puistoo".

Päivällä lähin kuleksimaa tuonne Matan suuntaan. Suomi-Baarilla poikkesin pullakahvilla ja puhelin "normaalit" palturit.

Siintä hiippailin kattelemaa Ala-Kalifornian kallioita, jonne taiteilin vähän ennen Masaa lähtevää kapijaa ja kivikkoista polkuu.

Yhteensä parin kilsan pätkän testailin myös "vasuria". Siintä tympäsesvästä aiheesta en nyt jaksa mittään sannoo...

Ala-Californiasta jatkoin rantaa pitkin La Mataan ja "Mölinä-puistoon" ja siitä edelleen Pariisin jatkeelle. Sillähän on siellä 332:n päässä muitaki nimijä, mutta Uunolle se on sama vanha Pariisi koko matkan.

Mäjen päällä käin Merkadonassa ja tekasin 4€:n investoinnin läskiin ja pottuihin. Sitte kyykkäsin Pariisija myöten mörskän suuntaan ja soittelin tullessa myös äityliinille, ja pijättelin Merkadonan läski- ja pottukassiani olkapäällä.

Kämpillä sitte läskit pannulle tirisemään ja potut kattilaan, ja syönnin päälle pikku oikasu hetekalle. Siintä sitte ylös ja riskirikoot ja tennarit jalkaa ja ulos yrittämään. No yritykseks se vaan jäi. Alko lotisuttamaa vettä rapijasti, ja saappaat on vieläki Kiinankaupasta hakematta ja tekemättä jäi koko ulostautumisreissu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti