sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Media Maratón Ciudad de Cartagena. 5.3.2017

Käytii tänää tuolla Cartagenassa juoksemassa ja kattelemassa puolimaratonin j 11km:n juoksua. Hanne juoksi, Jorma ja Uuno katteli.

Aamu lupaili hyvää juoksukeliä, ja semmonen sieltä tuliki. Lähtöaikaan klo 10 lämpötila +13, 2m/s ja täys auringonpaiste, niinku Cartagenassa on ollu joka kerta Uunon hatarahkojen muistikuvien mukkaan. Lopussa aurinko jo lämmitteli juoksijoita vähän liikaaki.

Hanne ja Hannen pysti.

Uunoki käi sieltä "noukkimassa" oman juoksijan polsansa murtuneella mielellä, jossa oli mm. tekninen paita, sukat, avoliopis ja BMV-rätti. Ola ei nyt ehkä oo kovin tyytyväine Uunon kovasti kasvavaan rättivalikoimaan...heh.

Onneksi ei ollu Lada-rätti. Miulla ku on männy siihe luotto monen kymmenen vuuven kivulijaan yhteistyön jälkee ja kyl tuo Pemariki on ihan siinä hilkulla ilkijääkö sen Uuno niskoillensa kietasta.


Guardamarin tuttua juoksuporukkaa.

Kaikkee muutahan Uunolla on yllin kyllin, mutta kahta asijaa uupuu, Lada-rättijä ja aikaa. Luulen, että Horsmakukkula tulee ennen näitä kahta Uunolle jo saavuttamattomissa olevaa asijaa.

Sitte männää asijaan. Lähtö oli 10 min myöhässä jostaki syystä? Tän kyllä muutama paikallinen osas ennakoija, ku niillä ei mittöö kiirettä ollu vielä 5min ennen lähtöö, ku ne rupatteli kaikessa rauhassa kilsan päässä lähtöpaikalta.


Lähössä räminä oli entisenlainen, kova ja kiukkunen. Myö Joren kanssa kyykättii hyville "risteyspaikoille", josta näki juoksijat usijampaan kertaan... Guardamarista oli innokas juoksuporukka taaskin paikalla ja ottelin usijat kuvat, ja Vesku lupasi kuvat toimitella kuvat perille. Kiitokset Vesalle!

Hanne veteli kisan mallikkaasti, ja juoksi lähelle parasta aikaansa, ja voitti oman katekorijansa. Ihan loppukilsoillakin homma näytti mänevän vauhikkaasti.


Kisan puolessavälissä Jore "aavisti" hyvin Hannen tulon näkösälle....Jore sano, ku kuppilassa Kortaadoja kumottii ja kisaa seurailtiin, että nyt haisee siltä, että Hanne tulee ja muutaman sekunnin päästä Hanne tuli!!!

Sitte lompsittii maalin tuntumaan ja vähän ajan päästä maalialuveelle, joka oli urheilukentällä. Ooteltiin palkintojenjakoo ja nautiskeltiin auringonpaisteesta ja kisa-aluveen antimista. Uunosarjalainen Espanjn mies kävi välillä jyselemässä, miksei kääkkä juokse, ja missä on siyn kamraatti. Olaa kaiketi kyseli. Mie selitin parhaani mukkaan asijoijen laijat ja laijan vieretki. Uunolla "saattaa olla" vielä hiukan parantamisen varaa tuossa paikallisessa kielessä...heh....tilasin lähes virheettömällä espanjan kielellä "Cafe Kortaadon", ja sain nokan alle Muskatelpikarin ja korillisen leipää....heh....ja kovalla "rautalangan vääntämisellä" myös sen tilatun Kortaadonki. Oli ehkä tarjoilijan puolelta "turistikikkakolmonen", mäne ja tiije? No kyllä niitäki yriteltii hoijella pois kuleksimasta parhaalla kyvyllä.

Hanne sieltä käi myös pokkaamassa itelleen mukavan näkösen pystin.

Meijän emäntä jo tuli maaliin aikoja sitte. Missähän se isäntä viipyy? Onkohan sille käynny jotaki, vai onko tehnny "Uunot"?

Kiitokset Jorelle ja Hannelle ja myös Guardamarin porukoille mukavasta kesäisestä päivästä Cartagenassa. Ja Vesalle kuvanvälitystoimiston ylläpijosta!

TULOKSET löytyy TÄÄLTÄ! Kun julkaistaan...2 kommenttia:

 1. Cartagenan kisa on juostu aina kivassa säässä minunkin muistin mukaan
  Tarjoilut on olleet hyvät ja bolsa sisältänyt tyylikkään paidan ja runsaasti muuta kamaa, eikä pokalitkaan ole hullumpia olleet-
  Kovasti vähän löysin Suomalaisnimiä tulosluettelosta?

  Meikä kävi puoliltapäivin hiihtelemässä, pakkasen vähän lauhduttua, loppupäivä onkin tullut tuijotettua TV:stä urheilua.
  Onneksi ensiviikolla vähän jo kisalähetykset vähenee, jos vaikka itsekkin yrittäs lenkille, tälle viikolle tuli 10 km juoksua ja vähän hiihtoa, että silleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Mukava oli päivä ja iltaki. Mie polkasin Kankeella LaMatan kautta iltapäivällä luonnonpuiston Grematoorion etteen, vähentelin vermeitä ja käin "testailemassa" reilun 4km:n pätkän. Aamulla toivottavasti testailen lissää. Tsemppijä sinne.

   Poista