tiistai 12. tammikuuta 2016

Vähäksi ajaksi syrjälleen

Yleensä "retkuilun" ensimmäiset päivät tuntuu kaikkista mukavimmalta, eikä tääkään retki tehnny siinä suhteessa poikkeusta, vaikka nuo Uunon "alatolpat" on aika "risasessa" kunnossa vähän joka kohasta.

Aamulla kiihyteltii Olan kanssa takatukat liehuen Bikemaniaan meijän resupyörillä. Toinen pyörä jätettii sinne vaihelaatikoijen vaihtoon. Hinta tulee olemaan maksimissaan 21€, mikä on tuosta hommasta halpa hinta.

Mie tulin sitte takasin villarilla ja käin samalla kaupassa. Ola halus kävellä lauhkeessa reilun 20 asteen lämmössä. Germaanikaupasta ostelin pääasijassa perinneruokatarvikkeita...patonkija, vettä, läskijä, tonnikalaa ja pullaa.

Iltapäivän puolella innostuin lähtemään vielä Guardamariin majakkaa ja kisuliineja kattomaan. Tolpat oli aika hapokkaat, mutta ketjut pyöri kuitenki yllättävän vauhikkaasti rattaijen ympärillä ja yli 20km:n keskivauhtija tuolla pyörällä Uunon ajamana voijaan pitää ihan hyvänä kyytinä.

Matkamittariin kerty reilun 30km:n lukema. Pinada Piitsin liikenneympyrän vahti oli jättänny vahtipaikkansa menomatkalla. Tyhjä tuoli oli jälellä, mutta takatullessa vahti oli paikalla ja alottannu iltahukinsa.

Mie kiihyttelin tolpat hapoilla ja selkä märkänä loppukilsat mörskälle. Illalla vielä jutusteltiin pitkän pitkät tovit elämän peruskysymyksistä ja muustakin ja saatiin maalimanki asijat senverta kohilleen, että voitiin käyvä hyvillä omilla tunnoilla vähäksi ajaksi syrjälleen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti